Jelle
Jelle Shoes 9 mei 2019

Deze Pikachu-sneakers zijn stiekem te cool om niet te willen

De wereld van Pokémon is al meer dan twintig jaar populair. De echte gadgets kopen we tegenwoordig liever voor onze neefjes en nichtjes, maar deze sneakers zijn stiekem te cool om ze zelf niet te willen. 

Adidas komt met Pikachu-sneakers

Meer nog: het merk komt met twee modellen die draaien om Pokémon. De eerste is geheel in de stijl van Pikachu, wat nog altijd het meest populaire personage is in de Pokémon-wereld. Het gaat om een witte sneaker met een opvallend Pikachu-figuurtje in het geel.

pikachu sneakers

Om het geheel nog opvallender te maken komt het figuurtje ook de hele tijd als silhouet terug. Om het af te maken, is de hiel voorzien van een gele kleur.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

First on feet look adidas x Pokémon, Cop or Drop? #pikachu #ashketchum ? #solebyjc

Een bericht gedeeld door Jean Carlos (@solebyjc) op

Naast de Pikachu-sneaker komt er ook nog een variant met Squirtle. De blauwe schildpad Squirtle is natuurlijk een van de drie starter-Pokémon van het originele avontuur. Het is alleen wel jammer dat zijn zonnebril ontbreekt.

pikachu sneakers

Waar de Squirtle-sneakers redelijk kinderlijk ogen, zijn de Pikachu-exemplaren best cool. Binnenkort verschijnen ze op de markt, maar het is nog maar de vraag of dat ook zo zal zijn in Belgi√ę.

Met die sneakers aan je voeten ben je natuurlijk ook helemaal klaar om naar de nieuwe film te gaan kijken.

Bron: Want

Manners Belgi√ę is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Deze Pikachu-sneakers zijn stiekem te cool om niet te willen
Sluiten