Jutta
Jutta Food & Drinks 18 okt 2018

Met deze handige pizzadoos kun je ongegeneerd pizza eten in bed

Pizza eten in bed is misschien wel de ultieme guilty pleasure. En een Canadese pizzeria maakt het nu wel héél gemakkelijk om pizza te happen vanuit bed. Zij bedachten een handige pizzadoos die je kunt omvouwen tot een bedtafeltje.

Handige pizzadoos

Echte luiaards kunnen bij Boston Pizza een pizza bestellen, die thuis laten bezorgen en de pizzadoos vervolgens omvouwen tot een bedtafel. Je kunt het tafeltje over je benen heen zetten en de pizza er direct vanaf eten.

Het ding lijkt op een gewone doos, maar het ding heeft twee extra stukjes karton die je uit kunt klappen tot ‘pootjes’. Zo wordt het een klein tafeltje.

Pizza eten in bed

Geniaal, toch? Je zou natuurlijk om het even welke pizza kunnen eten in bed (en zelfs als ontbijt), maar dan krijg je gegarandeerd vlekken op je lakens en dat is minder leuk. Dus: wanneer je onstilbare trek hebt in pizza én superlui bent, zou dit weleens de uitvinding van de eeuw kunnen zijn.

Pasta cacio e pepe: niet zomaar pasta met kaas en peper

Overigens is de doos (nog) niet echt te koop. Het is een marketingstunt van de pizzeria, in samenwerking met reclamebureau John St. Speciaal voor vaderdag konden Canadese klanten van de pizzeria de limited edition pizzadoos winnen. Wij hopen dat alle Vlaamse pizzeria’s meelezen, hint hint.

Reageer op artikel:
Met deze handige pizzadoos kun je ongegeneerd pizza eten in bed
Sluiten