Entertainment 11 jan 2019 Jutta

Man krijgt ruzie met vreemde die jarenlang z’n Netflix-account gebruikt

Er zijn twee soorten mensen in deze wereld: mensen die zelf voor hun Netflix-account betalen en mensen die gratis met die eerste groep meekijken. En dan … is er deze man, die uit het niets de vraag kreeg om zijn rekening voor de streamingdienst te betalen, zodat de vreemde die er zonder zijn medeweten ook gebruik van maakte zijn serietje kon uitkijken. Say what?

Ruzie over Netflix-account

Er zijn genoeg mensen die op andermans Netflix-account parasiteren, maar in de meeste gevallen vragen die toch netjes toestemming aan hun vrienden of familie. Heeft de eigenaar van zo’n account daar geen zin in, dan geeft hij gewoon het wachtwoord niet.

Het kan ook anders, maar dit geval is wel heel extreem. Een Reddit-gebruiker kreeg plotseling een berichtje van een vreemde, die doodleuk vroeg of hij even zijn rekening wilde betalen, want zo kon hij niet verder bingewatchen. Behoorlijk savage, toch? Het wordt nog beter.

“Betaal gewoon”

Uiteindelijk bleek de man een vriend van zijn ex-vriendin te zijn, waar hij al jaren niet meer mee had gesproken. De ex had zonder zijn medeweten het wachtwoord van zijn Netflix-account gedeeld en de gelukkige profiteur maakte daar al jaren vrolijk gebruik van.

Wanneer de eigenaar van het account aangaf dat hij hier niet van gediend was, begon de vreemde van zijn oren te maken. Hij dacht overigens ook dat hij effectief nog langer op dat Netflix-account zou kunnen rondhangen, de brutaliteit! Hieronder lees je het volledige gesprek:

Man krijgt ruzie met vreemde die jarenlang z’n Netflix-account gebruiktMan krijgt ruzie met vreemde die jarenlang z’n Netflix-account gebruiktMan krijgt ruzie met vreemde die jarenlang z’n Netflix-account gebruiktMan krijgt ruzie met vreemde die jarenlang z’n Netflix-account gebruikt

Er is een speciaal plekje in de hel voor jou, meneer. En jij daar: laat dit even een reminder zijn om zo nu en dan je wachtwoorden te wijzigen.

Zo ontdek je of er stiekeme profiteurs meekijken op jouw Netflix-account

Bron: VT

Reageer op artikel:
Man krijgt ruzie met vreemde die jarenlang z’n Netflix-account gebruikt
Sluiten