Jelle
Jelle Stuff 24 jan 2019

Altijd een propere smartphone dankzij de PhoneSoap 3

Je smartphone zit constant vol vetvlekken en dat is niet zo gek aangezien je het ding de hele tijd in je handen hebt en het amper schoonmaakt. Als je hem onder een microscoop zou houden, schrik je je vast rot over hoe vies het ding eigenlijk is. Gelukkig kun je daar iets aan doen en een van die opties is de PhoneSoap. 

PhoneSoap

De PhoneSoap – of voluit PhoneSoap 3 UV Cell Phone Sanitizer – is een soort hoesje waar je je telefoon in kunt plaatsen. Er is ruimte voor je oplaadkabel, waardoor je hem kunt schoonmaken wanneer je gaat slapen en je telefoon alsnog oplaadt.

Terwijl je telefoon van energie wordt voorzien zorgt een UV-licht in het hoesje ervoor dat alle bacteriën vernietigd worden en je ‘s ochtends met een propere telefoon op pad kunt gaan.

phonesoap

Als je je gsm zo’n twee keer per week in het hoesje stopt, ben je er zeker van dat hij proper en vrij van bacteriën is. Bovendien werkt het hoesje niet enkel voor je smartphone, maar ook voor andere devices. Volgens de makers kan alles wat erin past, ook worden schoongemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een smartwatch, maar ook een kredietkaart, je sleutels of oortjes.

phonesoap

Voor iedereen met smetvrees is dit gadget dus een ideaal hebbeding. Het is niet goedkoop, want je betaalt er zo’n zestig dollar voor, maar dan heb je natuurlijk wel een propere smartphone. Je kunt ‘m onder andere bij Amazon kopen.

Bron: Want

Reageer op artikel:
Altijd een propere smartphone dankzij de PhoneSoap 3
Sluiten