Surinde
Surinde Life 30 mrt 2019

Waarom zouden vrouwen vreemdgaan? Dit zijn de vijf redenen

Niet alle relatie zijn hetzelfde of verlopen op dezelfde manier. Bij de ene relatie is het rozengeur en maneschijn, maar in andere gevallen is het de ene ruzie na de andere. Soms is het zelfs geen verrassing dat mensen vreemdgaan. Maar de waarom is voor vele nog een vraag.

De 5 redenen achter het vreemdgaan

Geen respect of oprechte interesse

Een luisterend oor bieden aan je vriendin is belangrijker dan je denkt. Als je vriendin het gevoel heeft dat alles wat ze tegen je zegt opgaat in lucht, gaat ze haar hart luchten bij iemand anders: een man die haar wel een luisterend oor aanbiedt. Wanneer je niet dat luisterend oor kan zijn, vraag jezelf dan af hoe serieus je de relatie neemt.

Ze krijgt een emotionele boost van een ander

Je vriendin geraakt pakweg met een andere kerel aan de praat geraakt op café en hij geeft haar zo’n goed gevoel, dat ze met hem in bed belandt. Zorg ervoor dat jij degene bent die haar dit gevoel geeft. Geef je vriendin de kans om zich vrij te voelen om te doen en laten wat ze wil. Wat voor je belangrijk is, is dat net zo voor haar. Zorg er bijvoorbeeld ook voor dat je niet voortdurend op elkaars lip zit.

Gestopt met flirten

Geef je vriendin zo nu en dan een complimentje, hou haar in de gaten (niet op de controlerende manier, echt niet!) en flirt met haar zoals je in het begin van je relatie deed. Op deze manier houd je de relatie spannend voor jullie beiden.

redenen vrouwen vreemdgaan

Twijfels over de relatie

Twijfels hebben over je relatie is normaal, veel vrouwen en mannen ervaren dit wel eens. Je realiseert pas hoe slecht je relatie gaat, wanneer je de kans krijgt om vreemd te gaan. Als dit het geval is, is het einde van je relatie nabij. Daarom is het belangrijk om het uit te praten als dit voor een van jullie het geval is. Openheid is zeer belangrijk voor een goede relatie.

Ze werden eerst bedrogen

Wanneer jij als eerste vreemdgaat, heeft zij het gevoel dit ook te mogen. Dit resulteert vervolgens in het beëindigen van de relatie of een heen en weer spel waar alleen maar mensen gekwetst worden. Zorg dus dat je dit voor bent – en bedrieg haar om te beginnen zelf niet.

Zo verpest je onbedoeld je relatie

Bron: Man Man

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
Waarom zouden vrouwen vreemdgaan? Dit zijn de vijf redenen
Sluiten