Jutta
Jutta Life 4 apr 2019

Op Refrigerdating vind je een lief dankzij je … koelkast

Sinds Tinder de wereld op zijn kop zette met dat doodeenvoudige swipe-concept schieten de datingapps als paddestoelen uit de grond. De ene is al wat origineler dan de andere, maar Refrigerdating spant toch wel de kroon. 

Op Refrigerdating word je niet gekoppeld op basis van locatie, opleidingsniveau of vermogen, maar op basis van je … koelkast. Het concept is even eenvoudig als geniaal, want wat is er nu leuker dan een lief vinden die dezelfde dingen lekker vindt als jij?

Een kanttekening is wel dat er überhaupt eetbare dingen in je koelkast moeten liggen, want met onherkenbaar beschimmelde restjes en die prefab lasagne zou je weleens vrouwen kunnen afschrikken. Anderzijds vind je via deze weg misschien wel iemand die jouw koelkast – en je leven – een opfrisbeurt kan geven.

Hoe werkt Refrigerdating?

Helaas is het datingplatform geen maf project van een nerd zonder lief, maar een marketingstunt van Samsung om de nieuwe smart-koelkasten te promoten. Laat dat de pret echter niet drukken.

Hoe werkt het? Je uploadt een foto van je koelkast en geeft een beschrijving van jezelf. Refrigerdating zoekt dan mogelijke frigo’s uit die bij jou passen en je bent vertrokken. Zie het als een soort Tinder, maar dan voor foodies.

Enkele tips voor nieuwe refrigerdaters:

  • Ruim je koelkast niet op voor je foto. Toon je ware zelf.
  • Geef frigo’s die anders zijn dan de jouwe ook een kans.
  • Geef een complimentje als ijsbreker waarmee je ook iets van jezelf prijsgeeft. Bijvoorbeeld: Die noedels zien er lekker uit. Doen me denken aan mijn reis naar Japan. Anders ben je voor je het weet vertrokken richting een eindeloos noedelgesprek.

Smakelijk, if you know what we mean. 

8 dingen die zij in jouw koelkast wil vinden

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
Op Refrigerdating vind je een lief dankzij je … koelkast
Sluiten