Jan
Jan Entertainment 15 mei 2019

Volgens de regisseur van ‘John Wick’ komt er een vervolg op ‘The Matrix’

Chad Stahelski, de regisseur achter de succesvolle ‘John Wick’-films, heeft een naam hoog te houden in de filmindustrie. Hij werkte aan alle drie de ‘Matrix’-films als stuntman voor Keanu Reeves en als stuntcoördinator. In een interview met Yahoo liet hij weten dat de Wachowski-zussen aan een vervolg werken.

Stahelski waarschijnlijk als stuntman

Stahelski is ontzettend verheugd over het feit dat de Wachowski’s aan een nieuwe ‘Matrix’-film werken en hij legt uit dat het veel meer wordt dan dat. Als we kijken naar de films die ze eerder hebben gemaakt, dan zal er binnenkort wel een beroep worden gedaan op Stahelski als stuntman. Eerder werd al bekend dat Warner Bros de franchise wilde heropstarten. Destijds was het nog onzeker of de Wachowski’s er bij betrokken zouden zijn. Stahelski beweert nu dat Lilly er in ieder geval aan werkt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chad Stahelski (@chadstahelski) op

Warnes Bros wil graag een nieuwe ‘Matrix’-film

Stahelski is er nog niet helemaal zeker van of er wel degelijk een film komt en kan daardoor niet bevestigen dat Lana en Lilly Wachowski er ook bij betrokken zijn, toen hem werd gevraagd of de twee het project aanstuurden. Hij wil alvast zeker de stuntrol weer op zich nemen en Reeves heeft al aangegeven dat ook hij er voor openstaat om terug te keren als Neo, maar alleen als de Wachowski’s er bij betrokken zijn. Hij vertelde in een interview aan Yahoo in 2017 dat ze de meest aangewezen personen zijn om te schrijven en te regisseren.

Keanu Reeves is in vorm

Op dit moment schittert Keanu Reeves in het derde deel van de ‘John Wick’- filmserie en die is, als we de trailer mogen geloven, zeker de moeite waard. Maar hij komt niet aan dat gespierde lichaam met slechts één push-up per dag. Dankzij deze work-out kreeg hij zijn harde sixpack en is hij zeker klaar om ook in een nieuwe film van ‘The Matrix’ te schitteren.

Bron: Complex

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Volgens de regisseur van ‘John Wick’ komt er een vervolg op ‘The Matrix’
Sluiten