Entertainment

Met deze stijlvolle reiskleding staat Manchester City automatisch 1-0 voor

De Premier League van de mode

Terwijl onze Rode Duivels worden verkocht en uitgeleend dat het een lieve lust is, is in Engeland de Premier League terug van start gegaan. Regerend kampioen Manchester City laat zich tegenwoordig echter niet enkel opmerken door welgemikte goals, maar ook door welgemikte outfits. 

De inmiddels grootste club uit Manchester – sorry United-fans, maar ja, Mourinho hé – was de afgelopen weken op trainingstournee door de Verenigde Staten. Het werd in dit werelddeel al snel duidelijk dat de blauwen uit Manchester niet alleen regerend Engels kampioen zijn, maar ook die andere belangrijkste bijzaak in het leven glansrijk winnen.

Met deze stijlvolle reiskleding staat Manchester City automatisch 1-0 voor Met deze stijlvolle reiskleding staat Manchester City automatisch 1-0 voor

Want wat lopen die gasten er stylish bij. Het is uniek, simpel en bovenal uiterst stijlvol. Waarom het eenvoudige zwarte T-shirt misschien wel het meest opvalt? Het breekt duidelijk met de huidige standaard reisoutfits van vrijwel alle clubs. FC Barcelona probeert het met vaste kledingpartner Replay ook al jaren, onder andere door een keer volledig in jeans gekleed te gaan. Dit Manchester City is wat ons betreft een niveautje hoger.

Pep Guardiola is de koning van Manchester City

Waar Pep Guardiola altijd al bekend stond als een welgeklede gent heeft hij dit duidelijk meegenomen naar zijn huidige club. In Dsquared2 heeft hij daarbij een geknipte bondgenoot gevonden. Het merk is niet de meest voor de hand liggende keuze voor een voetbalclub. Waarschijnlijk is dat de grootste reden voor het stijlsucces. Het toffe is ook dat de outfit ruimte laat voor de persoonlijke voorkeur van de speler; kijk bijvoorbeeld maar het verschil tussen sterspelers Leroy Sané en Riyad Mahrez.

Wij zijn meer dan benieuwd naar wat Dsquared2 en Manchester City nog meer voor ons in petto hebben, want ze blijven natuurlijk niet het hele seizoen in korte broek rondlopen. Wat de uitkomst van de Premier League dit jaar ook wordt, aan de kleding zal het alvast niet liggen.

11-08-2018 - Sander