Lena
Lena Outdoor Manners 11 aug 2019

Deze coole tent is een tent, matras en slaapzak in één

Op het online financieringsplatform Kickstarter kom je de ene gadget na de andere tegen. Sommigen zijn ietwat vreemd – zoals een pocketdrumstel bijvoorbeeld – en anderen zijn dan weer verbazingwekkend slim. Elke week lichten wij een uitvinding toe die bij ons een grote indruk naliet. Deze week: RhinoWolf 2.0, de tent, matras en slaapzak in één.

De RhinoWolf 2.0 is een tent, slaapzak en een matras in één, en dit zonder extra gewicht toe te voegen. In het totaal weegt de RhinoWolf-tent 2.8 kg. Dit is evenveel als een gemiddelde normale tent. De all-in-one tent is gemaakt met de krachtigste en meeste duurzame materialen en je zet hem op in maar één minuut.

Tenten verbinden

Dankzij het modulaire ontwerp van de RhinoWolf 2.0 kan je je tent en ook je slaapzak verbinden met de tent van je vriend, partner, one-night stand, … Ben je hem of haar even beu? Dan kan je het gordijn sluiten. De tent is bestand tegen hevige regen, hard zonlicht, wind en lekken. Een plek nodig voor je bagage? Rol de twee flappen uit voor extra opslagruimte.

RhinoWolf

De matras en slaapzak

De luchtmatras is licht, ondersteunend en comfortabel. Je blaast hem gemakkelijk op met de bijgeleverde pompzak. Doordat hij gemaakt is van polyester is hij sterk en flexibel.

Het bedrijf beschrijft de slaapzakken niet als gewone slaapzakken, maar als comfortabele dekens. Je kan je deken vastritsen aan de bodem van je tent waardoor je een gezellige, warme omgeving creëert. Er bestaan twee soorten: de winter- en de zomerslaapzak. De winterslaapzak is gemaakt van eendendons en weegt 375 gram. De zomerslaapzak weegt 150 gram en is gemaakt van synthetische vezels, zoals de meeste slaapzakken.

RhinoWolf

Meer weten? Check het grappige filmpje hier.

Kickstarter

Goal: 17.808 euro

Behaald: 336.534 euro

Prijs: +/- 180 euro voor één RhinoWolf 2.0 tent.

Meer gadgets? Je vindt ze hier.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Deze coole tent is een tent, matras en slaapzak in één
Sluiten