Entertainment

Netflix overlaadt Richard Madden letterlijk met flesjes water na misverstand

Ze hadden dan ook iets goed te maken

Na ‘The Haunting of Hill House’ heeft Netflix met ‘Bodyguard’ opnieuw een gigantische hit te pakken. Het verhaal is ijzersterk, de productiewaarde is hoog en hoofdrolspeler Richard Madden is een plezier om naar te kijken. Iedereen blij dus, maar dat was tijdens de opnames wel anders. Toen maakte Netflix zich niet bepaald populair bij de ‘Game Of Thrones’-acteur, al heeft de streamingdienst het nu wel ruimschoots goedgemaakt.

Richard Madden in de problemen

Toen Richard Madden tijdens de opnames een flesje water wilde nemen, maakte een werknemer van Netflix hem erop attent dat de flesjes met het Netflix-logo enkel bedoeld waren voor het personeel. De acteur probeerde uiteraard uit te leggen wie hij was, maar daar werd niet naar geluisterd.

Vervolgens werd Madden naar een ander gebouw gestuurd, waar de opnames plaatsvonden. Hij nam alsnog een flesje water mee en ging weer naar buiten … waarop hij werd tegengehouden door een beveiligingsagent die hem naar buiten begeleidde én hem verzocht het flesje terug neer te leggen en de set te verlaten. Het is duidelijk dat de crew geen idee had wie ze voor zich hadden.

Netflix lost het netjes op

Er zijn vast genoeg acteurs die hier dramatisch over zouden lopen doen, maar dat ligt niet in de aard van de ‘Bodyguard’-hoofdrolspeler. Hij liet het hele gebeuren voor wat het was en verliet de set. Uiteindelijk kregen ook de grote bazen van Netflix het nieuws te horen en die voelden zich best schuldig. Daarom besloten ze het op een hilarische manier goed te maken.

De streamingdienst stuurde de acteur een flinke doos vol flesjes water om het goed te maken. Daarbij zat een kaart met de volgende tekst: “Het spijt ons heel erg en normaal gesproken geven we ze graag weg, maar jouw fans zijn altijd zo dorstig.” Goed opgelost door Netflix, want Richard Madden kon er hard om lachen.

richard madden netflix water
Foto: Instagram Richard Madden

15-11-2018 - Thomas