Life

Rihanna, onze favoriete bad gal

Feels so good being bad

Dagelijks analyseren we hier bij Manners alles waar wij mannen van houden: auto’s, whiskey, goede manieren en natuurlijk vrouwen. Het goede nieuws: jullie mogen meegenieten. Vergis je echter niet, we schotelen je niet zomaar tieten voor. Of toch niet per se. Wel een vrouw die ons om veel andere redenen bij onze kl*ten heeft. Deze week: onze favoriete bad gal Rihanna. 

Rihanna

Rihanna – of Robyn Rihanna Fenty voor de vrienden (we wish) – werd geboren op Barbados en is evenzeer een zangeres als een sekssymbool. De kans is namelijk groot dat je haar kent van hitsingles als ‘SOS’, ‘Unfaithful’,’Rude Boy’ en ‘S&M’, maar dat je je meteen ook wel een paar, euh, interessante foto’s voor de geest kunt halen.

all @jacquieaiche errthang

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Sekssymbool

Rihanna wordt gezien als een van de meest sexy vrouwen van haar generatie en die status als sekssymbool vindt ze zowel “flatterend” als “oncomfortabel”. Al werkt ze die titel ook wel deels zelf in de hand: zo zei ze in een interview met Rolling Stone eerder al dat ze ervan houdt om gespankt te worden in de slaapkamer.

Riri op het witte doek

Onlangs maakte Rihanna ook haar opwachting op het witte doek. ‘Ocean’s 8’ heet de film en ze krijgt er het gezelschap van heel wat topactrices als Sandra Bullock, Anne Hathaway en Helena Bonham Carter. De echte filmkenners weten echter dat ze haar acteerprestaties al eerder aan de wereld toonde in onder andere ‘Annie’, ‘Battleship’ en ‘This Is The End’.

#RIHANNADIOR out now on DIOR.com

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Rihanna en haar wijntjes

Knappe foto’s en een goede stem: het is op zich al een gouden combinatie, maar wij vinden Rihanna nog leuker omdat er een ‘gezonde hoek af is’Zo staat ze erom bekend nogal gepassioneerd te zijn door wijnglazen. Rihanna ‘zero fucks given‘ Fenty wandelt namelijk al eens een restaurant of club uit met een glas wijn in haar handen. En met ‘al eens’ bedoelen we de hele tijd. Dus als je haar mee op date neemt, let dan op je glas!

#Brazil flashback

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

29-06-2018 - Lesley