Thomas
Thomas Entertainment 17 aug 2019

5 romantische films die jij ook leuk gaat vinden

Met een romantische film op tijd en stond is niks mis, maar dan moet hij wel wat om het lijf hebben. We schotelen je een aantal romcoms voor die écht grappig zijn en romantische films waar zelfs jij wel een traan bij wegpinkt. 

1. ‘About Last Night’

We kunnen niet om de standaard romantische komedie heen. Netflix staat er vol van en je hebt dan ook genoeg keuze. Denk: ‘No Strings Attached’, ‘Killers’, ‘How To Lose A Guy In 10 Days’, ‘How Do You Know’ en ga zo maar door. Ook ‘About Last Night’ is zo’n doorsnee romcom, maar dan wel met Kevin Hart.

2. ‘The Tourist’

Een romantische thriller vol actie, zo zijn er niet veel op Netflix. Eigenlijk konden we alleen ‘The Tourist’ vinden. Hierin speelt Johnny Depp een nietsvermoedende toerist die wordt verleid door Angelina Jolie. Tot zover de romantiek, want mevrouw Jolie is niet wie ze zegt te zijn, waardoor Johnny in een heftig kat- en muisspel belandt.

3. ‘Forrest Gump’

Geen standaard romantische film, maar toch is liefde een belangrijk aspect van ‘Forrest Gump’. Het liefdesverhaal loopt als een rode draad door de film en daarom is hij meer dan geschikt voor een romantische avond met je lief. Daarnaast is het gewoon een briljante film die nooit gaat vervelen.

4. ‘Along Came Polly’

Vijftig is ze intussen al, maar Jennifer Aniston blijft een bloedmooie vrouw. Ze heeft al behoorlijk wat romcoms op haar naam staan, en ook ‘Along Came Polly’ is er daar eentje van. Met onder andere Ben Stiller en Philip Seymour Hoffman naast haar zijde kan de film rekenen op een prima cast.

5. ‘John Wick’

In deze film raakt Keanu Reeves eerst de liefde van zijn leven kwijt en vervolgens wordt de pup die hij van haar gekregen heeft ook vermoord. ‘John Wick’ gaat over de pijn van verlies en is in die zin dus toch ook weer romantisch. Je moet koesteren wat je hebt, is de boodschap. Oh ja, en daarna sloopt hij iedereen die verantwoordelijk is voor de dood van zijn hondje.

Liever een paar sexy films? Dit zijn 9 sexy Netflix & Chill-films om in de mood te komen.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
5 romantische films die jij ook leuk gaat vinden
Sluiten