Thomas
Thomas Entertainment 5 mrt 2019

Briljante wallpapers voor de Samsung Galaxy S10-notch

Vorige week presenteerde Samsung de nieuwe Galaxy S10, de S10 Plus en de S10e. Wat meteen opviel is de nieuwe notch. Dat is eigenlijk geen notch maar een punch hole: een gat in je scherm waar de camera achter zit. Dankzij deze vernieuwing krijg je bij de S10 nog meer scherm voor je geld. Zeer innovatief en dat biedt dus ook nieuwe mogelijkheden. Onder andere voor je wallpaper.

Je kunt natuurlijk gewoon voor een foto van je vriendin of je hond gaan, maar soms mag het wat creatiever. En in het geval van de Samsung Galaxy S10 kun je de punch hole-camera je zien als een object dat in de weg zit, maar je kunt hem ook gewoon omarmen. Geen inspiratie? Een aantal briljante geesten zijn je al voorgegaan en het resultaat zijn deze geniale wallpapers.

En hierbij ook meteen de downloadlinkjes zodat je op 8 maart meteen aan de slag kunt met je nieuwe wallpaper:

Slimme en creatieve wallpapers voor de S10

Zoals je ziet is de dubbele selfiecamera perfect om te gebruiken als een paar robotogen. Zelfs de S10e met een enkele camera leent zich uitstekend voor dit concept, zéker als je een ‘Star Wars’-fan bent.

Niet van plan om een S10 te kopen omdat je meteen voor Samsungs plooibare smartphone gaat? Dan moet je deze “review” van de Galaxy Fold eens bekijken.

Deze YouTuber maakte zelf een Galaxy Fold … van zijn tablet

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
Briljante wallpapers voor de Samsung Galaxy S10-notch
Sluiten