Lissa
Lissa Art & Photography 28 feb 2019

Combineer televisie en decoratie dankzij deze twee smart tv’s

Wanneer je je interieur onder handen neemt, moet je soms lastige keuzes maken. Neem je een extra grote televisie of houd je wat ruimte over voor een schilderij? Met The Frame en The Serif van Samsung hoef je die knoop niet meer door te hakken, want je combineert technologie met kunst.

The Frame

The Frame is een smart tv die je aan de muur kunt hangen. Rond de televisie zit een verwisselbaar kader, waardoor het een schilderij lijkt. Het toestel kan met de Art Mode ook daadwerkelijk als schilderij fungeren.

Het is mogelijk om – wanneer je geen televisie kijkt – een kunstwerk op het scherm te vertonen. Als je liever geen schilderij wilt, kun je er ook voor kiezen om een slideshow te vertonen van eigen foto’s.

Samsung The Frame

The Serif

The Serif is ontworpen door het Franse ontwerpersduo Ronan en Erwan Bouroullec. Dit is een televisie die je ook kunt gebruiken als meubelstuk. De bekabeling is zodanig weggewerkt dat je nauwelijks kunt zien dat het een televisie is. Daarbij zorgen de bijgeleverde pootjes ervoor dat je het toestel zonder problemen in het midden van de kamer kunt zetten.

The Frame - The Serif

Uiteraard kun je met The Serif ook moeiteloos films en series streamen via Netflix en Apple AirPlay 2. Je kunt het toestel ook als klok of muziekspeler gebruiken.

Opmerkelijke samenwerking van Samsung en Apple voor smart-tv’s

QLED

Beide toestellen zijn ondertussen al een tijdje beschikbaar. In maart komen er ook modellen op de markt die gebruikmaken van de QLED-techniek, wat zal zorgen voor haarscherp beeld en diepere zwartwaardes. Dat laatste zorgt ervoor dat je minder last hebt van licht dat op je scherm schijnt, bijvoorbeeld door de zon of een felle lamp.

Vind je The Frame en The Serif al een stapje te ver? Dan heb je dit nog niet gezien.

Samsung werkt aan een tv die je met je gedachten bestuurt

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
Combineer televisie en decoratie dankzij deze twee smart tv’s
Sluiten