Lesley
Lesley Entertainment 27 jul 2018

Seizoen 8 is er en wij vieren dat met de knapste vrouwen uit ‘Suits’

‘Suits’ is een onuitputbare bron van inspiratie. Van het kapsel en de kledingstijl van Harvey tot zijn onderhandelskills of de weetjes uit de advocatuur die je dankzij de serie opdoet: de oplettende kijker leert nog eens wat bij. Maar ook de onoplettende kijker heeft er baat bij zijn ogen de kost te geven, en wel omwille van deze vrouwen.

Meghan Markle als Rachel Zane

Er is de laatste tijd al genoeg over geschreven – ook door ons. In het echt is het immers niet Mike die met Miss Markle is gaan lopen, maar wel Zijne Rosse Hoogheid, prins Harry. Meghan moest haar blog én Instagram-account offline halen (zonde), maar gelukkig heeft het wereldwijde web nog heel wat moois voor je in petto.

vrouwen suits vrouwen suits vrouwen suits vrouwen suits vrouwen suits vrouwen suits vrouwen suits

Sarah Rafferty als Donna Paulsen

Niet alleen in ‘Suits’ heeft Sarah Rafferty een bepaalde chemie met Gabriel Macht (a.k.a. Harvey): de twee zijn al meer dan twintig jaar bevriend. En zeiden we al dat wij iets hebben voor rosse vonken?

vrouwen suits vrouwen suits vrouwen suits vrouwen suits vrouwen suits

Amanda Schull als Katrina Bennett

Geen katje om zonder handschoenen aan te pakken in ‘Suits’, maar een beetje pit is niet verkeerd, toch? Aantrekkelijk is ze alvast wel. En wij willen die hond wel zijn.

vrouwen suits vrouwen suits vrouwen suitsvrouwen suitsvrouwen suits

Abigail Spencer als Dana Scott

Ha, Harvey’s grote liefde. Dana is stijlvol, knap en altijd overtuigend – geen betere match voor Harvey, denken wij dan. En deze foto’s doen ons vermoeden dat de actrice niet veel verschilt van het personage.

vrouwen suits vrouwen suits vrouwen suits vrouwen suits vrouwen suits vrouwen suits

Vanessa Ray als Jenny Griffith

Jenny was Mikes eerste grote liefde – tot Rachel in beeld kwam natuurlijk. Aan de mysterieuze Meghan Markle kan ze in onze ogen niet tippen, maar aangezien die kinda getrouwd is, is Vanessa een waardig alternatief.

suits vrouwensuits vrouwensuits vrouwen suits vrouwen suits vrouwen
Reageer op artikel:
Seizoen 8 is er en wij vieren dat met de knapste vrouwen uit ‘Suits’
Sluiten