Sjors
Sjors Life 17 aug 2019

Seks onder de douche? Dankzij deze 4 tips maak je het nog heter

Seks onder de douche valt bij veel koppels in de categorie ‘het idee was beter dan de uitvoering’, want écht handig is zo’n douche toch niet. Dankzij deze gouden tips maak je het jezelf (en je lief) iets gemakkelijker. 

Neem je tijd

Dit is misschien wel de allerbelangrijkste tip die we je kunnen geven. Zeker als je nog nooit eerder geëxperimenteerd hebt met seks onder de douche is het belangrijk dat je er wat tijd voor uittrekt. Lees: ‘s ochtends voor jullie gehaast naar je werk vertrekken is niét het goede moment.

Het is belangrijk dat je beiden comfortabel staat, dat het water op een goede temperatuur is en dat je enige voorbereidingen hebt getroffen.

Communiceer

Natuurlijk snappen wij ook wel dat het een véél geiler idee is om je partner gewoon spontaan onder de douche te trekken en zonder enige voorbereiding te beginnen aan een stomende vrijpartij. Helaas levert dat niet altijd de beste resultaten op. Pols even of je lief into seks onder de douche is, want niet iedereen vindt die plek even prettig, of vindt seks onder de douche enkel leuk in een bepaald standje. Voorkom misverstanden en onzekerheden en praat erover.

Maak het niet te bont

Natuurlijk is het spannend om af en toe van standje te wisselen, maar probeer dit in de douche toch maar te beperken. Seks onder de douche is zo al moeilijk genoeg en een ongeluk is snel gebeurd. Heel snel in dit geval, want de vloer is nat en glad en de ruimte klein. Die héél erg avontuurlijke fantasieën probeer je toch maar beter uit op droog terrein.

Voorspel

Is penetratie lastig onder de douche? Logisch, het vergt dan ook meer kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Voorspel kan daarom een perfect alternatief zijn voor onder het stromende water – perfect voor als je bijvoorbeeld net wakker wordt. Enne … het echte werk zet je gewoon verder in de slaapkamer.

Meer inspiratie nodig? Dankzij deze tips til jij je seksleven naar een nóg hoger niveau

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Seks onder de douche? Dankzij deze 4 tips maak je het nog heter
Sluiten