Life

Hoe jij je voelt als je gaat shoppen met een vrouw in 20 beelden

Hilarisch herkenbaar

De kans bestaat dat jij shoppen sowieso niet leuk vindt, maar wanneer je moet gaan shoppen met een vrouw is het helemaal de hel (zeker als het je eigen vrouw is). Maar af en toe moet je – onder lichte dwang – toch mee en dan mag je je verwachten aan een middag achter je lief aansjokken, aan zakken dragen en aan eindeloos wachten terwijl zij in het pashokje staat of ‘nog even naar die schoenen gaat kijken’. 

Mannen die shoppen met hun vrouw

Noem ons conservatief, maar misschien moeten vrouwen gewoon samen met andere vrouwen shoppen en mannen alleen (of helemaal niet). Want winkelen, da’s toch echt een miserabele bezigheid. Het Instagram-account Miserable Men weet dat, en verzamelt foto’s van mannen die zich weer eens hebben laten vangen door hun eega en nu gevangen zitten in een shoppingcentrum. En zoals zo vaak zeggen beelden meer dan woorden, dus is hier een greep uit de hilarische collectie.

shoppen met een vrouw shoppen met een vrouw    shoppen met een vrouw       shoppen met een vrouw shoppen met een vrouw  shoppen met een vrouw

Heb je toch echt nieuwe kleren nodig? Dan hebben we hier alvast wat inspiratie – zo ben je sneller klaar met het eigenlijke winkelen en kun je op café zitten wachten tot je lief dat ook is.

Bron: Froot

21-11-2018 - Jutta