Stuff 12 jan 2019 Leroy

Slim toilet steelt de show op beurs in Las Vegas

De Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas is in volle gang. Het is tot dusver niet Samsung of LG die de show steelt, maar het 146 jaar oude rioolbedrijf Kohler. Jawel: het bedrijf introduceert een ‘slim toilet’, met ingebouwde speakers, ambient light en stemassistentie. What a time to be alive.

In een persbericht belooft Kohler dat consumenten volledig meegesleurd zullen worden in de ervaring (niet letterlijk, hopen we), met dank aan alle geluid- en lichteffecten van de Numi 2.0 Intelligent Toilet. Je kunt je toiletervaring dus aanpassen aan je stemming middels stemassistentie. Dit alles uiteraard terwijl de wc-bril je billen heerlijk verwarmt.

Een slim toilet voor in de ultieme slimme badkamer

Overigens is dit niet het enige slimme product van Kohler dat in je toilet of badkamer thuishoort. Vorig jaar lanceerde het bedrijf de Kohler Connect line-up, inclusief een slimme douche, slimme spiegel en slimme badkuip. Als we niet opletten zijn onze badkamers straks slimmer dan wij, al moeten we toegeven dat dat niet moeilijk is als we er ‘s ochtends slaapdronken komen binnen stommelen.

Reageer op artikel:
Slim toilet steelt de show op beurs in Las Vegas
Sluiten