Lesley
Lesley Stuff 26 jan 2019

Muziek afspelen én je smartphone opladen? Deze speaker doet het

Muziek luisteren doe je meestal met een speaker, want de kwaliteit van je smartphone-audio is helaas niet helemaal hoe het hoort. Het enige nadeel is dat je gsm nog sneller leegloopt dan normaal, en precies dat probleem verhelpt de KitSound XDock Qi-speaker. Het ding speelt namelijk niet alleen je muziek af, maar zorgt er meteen ook draadloos voor dat je smartphone weer helemaal opgeladen wordt.

Speaker met draadloze muziek en energie

Niets vervelender dan een kwartier te moeten wachten om naar je muziek te kunnen luisteren omdat je amper nog batterij hebt. Deze speaker verhelpt dat. Het is een dock waar je je toestel in kwijt kunt en zowel het opladen als het afspelen van je muziek gebeuren draadloos, via Bluetooth 4.1. Een speaker van vijf watt zorgt ervoor dat alles netjes wordt afgespeeld en de ingebouwde bas neemt de lagere tonen voor zijn rekening.

speaker gsm opladen

Ingebouwde Qi-oplader

Ook je gsm opladen gebeurt draadloos, want de speaker is uitgerust met een draadloze Qi-oplader. De Qi-standaard wordt momenteel het meest gebruikt om toestellen draadloos op te laden, dus de kans is groot dat ook jouw toestel ermee werkt. Om op te laden hoef je je smartphone alleen maar in de gleuf neer te leggen, en dat kan zowel rechtopstaand als liggend.

speaker gsm opladen

Alarmklok en radio

Verder kun je het ding ook gebruiken als alarmklok en kun je zelfs twee alarmen instellen. De tijd kun je in de gaten houden op het LED-display, en afhankelijk van je stemming kun je dat ook dimmen of net feller maken. Ook kun je aan de slag met FM-radiostations en kun je er tot dertig van je favoriete stations in programmeren.

Klinkt de speaker je ook als muziek in de oren? Je bestelt ‘m op Amazon voor 83,99 euro en je kunt kiezen uit drie verschillende kleuren. Liever een goedkopere speaker?

5 AliExpress-speakers met een prijs die als muziek in de oren klinkt

Bron: Want

Reageer op artikel:
Muziek afspelen én je smartphone opladen? Deze speaker doet het
Sluiten