Redactie
Redactie Style 23 mrt 2020

Sneakers van de week #12: Nike Air Jordan 4 ‘Air Max 95’, Yeezy en meer

Ook in week 12 weer een update van de nieuwste sneakers. Iedere week delen we de vetste schoenen die net zijn onthuld of op de markt zijn verschenen. Van Nike tot New Balance, we houden alle merken in de gaten.

In de top 5 van week 12 onder meer een mix tussen de Nike Air Jordan 4 en de Air Max 95, een nieuw paar Yeezy en een unieke collab met Stussy.

1. HAVEN x New Balance

HAVEN is ons favoriete Japanse modemerk. Kort gezegd: Uniqlo de luxe. Het merk heeft de handen ineen geslagen met New Balance. Het resultaat is een speciale variant van de New Balance 990v5 sneakers. Je koopt ze online voor 280 dollar. Daar komen nog de kosten van international shipping overheen, die 50 dollar bedragen. De levering zal nu wellicht wat langer duren.

(Afbeelding: HAVEN)

2. Stussy x Nike Zoom Spiridon Cage 2

Deze sneakers zijn nog niet te koop, maar wel onthuld. Het gaat om een samenwerking tussen Nike en Stussy. Dat klinkt niet alleen mooi, het ziet er ook vet uit. Het model komt uit in twee kleuren. De releasedatum van de Stussy x Nike Zoom Spiridon Cage 2 is nog niet bekend. We laten het je weten als ze te koop zijn.

(Afbeelding: Nike x Stussy)
(Afbeelding: Nike x Stussy)
(Afbeelding: Nike x Stussy)

3. Wood Wood x Mizuno

We blijven even bij de samenwerkingen, ditmaal tussen Wood Wood en Mizuno. De Wave Rider 10 is misschien een van de meest iconische hardloopschoen uit de jaren 00. Dertien jaar geleden kwam het model uit, nu is er deze heruitgave. De sneakers zijn vanaf 20 maart wereldwijd te koop. In Nederland betaal je er 160 euro voor.

(Afbeelding: Mizuno)

4. Nike Air Jordan 4 ‘Air Max 95’

Dan een heerlijk paar sneakers voor de fans van Air Jordan én Air Max. Met de nieuwe Air Jordan 4 ‘Air Max 95’ heeft Nike beide modellen met elkaar gecombineerd. Vanaf 21 maart beschikbaar voor 200 euro.

(Afbeelding: Nike)
(Afbeelding: Nike)

5. YEEZY Boost 350 V2

Om af te sluiten met een paar sneakers uit de lijn van Kanye West en Adidas Originals. Dit nieuwe paar YEEZY Boost 350 V2 koop je vanaf 21 maart voor 219,95 euro.

(Afbeelding: Adidas Originals)

Sneakers van de week #11

Check hier de top 5 van vorige week.

Reageer op artikel:
Sneakers van de week #12: Nike Air Jordan 4 ‘Air Max 95’, Yeezy en meer
Sluiten