Lesley
Lesley Style 24 dec 2019

Deze sokken wil je wél onder de kerstboom vinden

De feestdagen staan voor de deur en je weet wat dat betekent: die laatste broeksknoop openzetten na een derde kerstdiner, een laatste spurt door de winkelstraten om dat ene cadeau te vinden en zelf … een lading sokken krijgen. Als je je tante deze keer eerst even brieft, krijg je misschien nog een tof paar ook.

Soms moeten je sokken zeggen wat je zelf niet kunt (zonder ontslagen te worden). Dus de volgende keer dat je in zo’n (bullshit-)meeting zit, denk dan gewoon wat er op je sokken staat.

sokken

Wij zijn ook geen fan van de president, maar voor deze sokken maken we graag een uitzondering en dat komt vooral door het kapsel – nu ja, het toupetje – van de beste man. Het beste van al? Je krijgt er een kammetje bij. Als we deze sokken niet krijgen, kopen we ze zelf wel.

sokken

De koning van de (kerst)sokkeninspiratie: Happy Socks. Deze hebben een ‘Yellow Submarine’-referentie en alleen al daarom wil je ze in je winkelmandje laden.

sokken

Lager, ale of stout – wat je voorkeur ook is, wij zouden voor de gele variant gaan, want die lijken het meest op écht bier.

sokken

En if all else fails kun je er met deze gelukssokken alvast van op aan dat je volgend jaar een écht kerstcadeau krijgt.

sokken

Omdat ook je voeten heldhaftige sokken verdienen. Je kiest uit ‘Spider-Man’, ‘Black Panther’, ‘Captain America’ en ‘Iron Man’, maar je kunt natuurlijk ook subtiel laten vallen dat je ze allemaal wilt, want kiezen tussen een strijder uit Wakanda, een Amerikaanse supersoldaat, een biljonair en een eenzame wees kan weleens moeilijk zijn.

sokken

Van deze kun je honger krijgen, maar dat zijn ze wel waard. Ze kosten 9 euro, dus dat kan er nog wel af aan het einde van de maand.

sokken

Meer cadeau-inspiratie? Aan deze originele cadeaus heb je zelf ook nog iets.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Deze sokken wil je wél onder de kerstboom vinden
Sluiten