Entertainment

Achter de schermen: de special effects van ‘Avengers: Infinity War’

Een van de beste films van het jaar laag voor laag ontmanteld

Je herinnert je vast nog hoe je afgelopen lente toeleefde naar de grootste Marvel-film van het jaar en die was het wachten meer dan waard. Alleen al de special effects van ‘Avengers: Infinity War’ waren de moeite, maar hoe kwamen ze tot stand? Neem een kijkje mee achter de schermen! 

De special effects van ‘Avengers: Infinity War’

Industrial Light & Magic, de animatiestudio van George Lucas, deelde recent een video over de indrukwekkende special effects van ‘Avengers: Infinity War’. We krijgen scènes uit het laatste gevecht van de film te zien, die vervolgens laag per laag worden ontmanteld.

Vervolgens worden de laagjes terug opgebouwd. Nu je weet hoeveel werk er in zo’n animatie kruipt, bekijk je de scène met nog meer respect dan voordien misschien al het geval was. Daarnaast worden een aantal Avengers in hun digitale blootje gezet. Zo zien we hoe Hulk en Iron Man tot stand komen, en hoe Thor bliksemschichten rondstrooit. Check de video hieronder!

‘Avengers: Endgame’

‘Avengers: Infinity War’ was een van de meest succesvolle films die 2018 ons bracht, in 2019 mogen we ons aan het vervolg verwachten. Aan special effects zal het ook in ‘Avengers: Endgame’ in ieder geval niet ontbreken!

Popel je al? Bekijk deze acht films én ‘Infinity War’ alvast om op te warmen!

21-12-2018 - Jutta