Jan
Jan Entertainment 9 mei 2019

Spider-man gaat verder met zijn leven in: ‘Spider-man: Far Frome Home’

Het zal je waarschijnlijk niet zijn ontgaan dat een van de beste films ooit momenteel in de bioscopen draait. ‘Avengers: Endgame’ is het laatste deel van de Avengers-reeks. Maar wees gerust: er is leven na de Avengers. ‘Spider-Man: Far From Home’ is daar het eerste bewijs van.

Er is leven na ‘Avengers: Endgame’

Marvel Cinematic Universe telt inmiddels 22 films en na ruim tien jaar was het hele verhaal compleet. Je zou dus denken dat dit het einde is, maar niets is minder waar. De oplettende fan zag het al aankomen: er komt nog een andere film aan. Het vervolg op de in 2017 verschenen film ‘Spider-Man: Homecoming’ is in aantocht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Spider-Man (@spidermanmovie) op

‘Spider-Man: Far From Home’

Het vervolg heeft de naam ‘Spider-Man: Far From Home’. Het verhaal speelt zich af in de periode na de gebeurtenissen in ‘Avengers: Endgame‘. Dankzij de vorige trailer kregen we al een klein idee waar de film over zou gaan, maar na het uitbrengen van de nieuwe trailer van ‘Spider-Man: Far From Home’ weten we meer.

In deze film zien we naast naast Tom Holland (Spider-Man/Peter Parker) ook Zendaya, Jacob Batalon, Michael Keaton en Marisa Tomei. Ook zijn er een aantal nieuwe gezichten te zien, waaronder Jake Gyllenhaal en Cobie Smulder. De film wordt geregisseerd door Jon Watts, de grote man achter ‘Spider-man: Homecoming’. Vanaf 4 juli zal ‘Spider-Man: Far From Home’ in de bioscoop te zien zijn.

‘Endgame’: de meest succesvolle Avengers-film

‘Avengers: Endgame’ is hard op weg om een van de best bekeken films ooit te worden. Nu is het momenteel de op een na best bezochte film ooit en de kans dat ‘Avatar’ van de troon gestoten wordt, is niet onmogelijk.

Behalve de nieuwe film van spider-man staat er nog meer nieuw materiaal van Marvel op de planning. Zo wordt er ook gesproken over een nieuwe ‘Guardians of the Galaxy’. Op die film zul je helaas nog even moeten wachten. Door het ontslag van regisseur James Gunn heeft de productie behoorlijke vertraging opgelopen. Inmiddels is hij weer aangenomen, dus zal de productie worden hervat.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Spider-man gaat verder met zijn leven in: ‘Spider-man: Far Frome Home’
Sluiten