Lesley
Lesley Entertainment 7 mei 2019

Spotify gaat je helpen om toffe podcasts te vinden

Naast muziek is Spotify ook een ideaal platform om podcasts op te beluisteren. Ben jij al een fervent podcast-fan, maar vind je het moeilijk om je gading te vinden tussen alle opties? Daar gaat Spotify je binnenkort mee helpen. 

Podcast-aanbevelingen

Podcasts blijven razend populair. Spotify speelt dan ook maar al te graag in op de hype en heeft miljoenen geïnvesteerd om onder andere Anchor, Gimlet en Parcast over te kopen. Het enige dat nog ontbrak, was een manier waarop de dienst haar gebruikers nieuwe podcasts kon aanbevelen.

Maar daar gaat dus verandering in komen, aldus The Verge. Er komt een functie genaamd Your Daily Drive waarin Spotify zowel aanbevelingen gaat geven op het gebied van muziek als van podcasts.

De functie zou wel nog te kampen hebben met de nodige kinderziektes. Zo kregen gebruikers bijvoorbeeld podcasts voorgeschoteld in een taal die ze niet machtig waren. Dit impliceert dat de dienst zomaar wat doet in plaats van nauwkeurig te kijken naar wat gebruikers willen.

Meer podcasts

Zoek je zelf ook nog naar een geschikte podcast om te beluisteren tijdens het lopen, voor wanneer je in de trein zit of gewoon thuis de afwas doet? Wij hebben er een aantal op een rijtje gezet voor ondernemers, outdoor-liefhebbers en sciencefictionfans.

Bron: Want

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Spotify gaat je helpen om toffe podcasts te vinden
Sluiten