Alrik
Alrik Entertainment 15 jul 2019

‘Stranger Things’-fans willen maar één ding: dit Hawaii-shirt van Hopper

Van de eightiessoundtrack tot de kleurrijke vintage mode; alles aan ‘Stranger Things’ klopt. Eén item steekt er wat dat betreft zelfs bovenuit: het Hawaii-shirt van Jim Hopper, de politieagent die ook in het derde seizoen van de succesvolle reeks weer een prominente rol speelt.

Waar koop je het Hawaii-shirt van Jim Hopper?

Jim Hopper is nors in het derde seizoen. Dat was hij al, maar dit seizoen lijkt het er nog erger op te zijn geworden. Dat is natuurlijk ook niet zo vreemd na alles wat er in zijn dorpje Hawkins is gebeurd. Maar in de tweede aflevering fleurt zijn uitstraling in één klap op wanneer hij een Hawaii-shirt uit de kast trekt voor een date. Het shirt maakt van Hopper een ander mens, en dus is het niet zo vreemd dat het hele internet wil weten waar je het kunt kopen.

Eén nadeel: het hemd met korte mouwven is custom made voor Jim Hopper. Toch willen fans maar één ding: dit Hawaii-shirt. Of sowieso iets wat erop lijkt. Het goede nieuws: dit soort eightieshemdjes is tegenwoordig weer hot, de kans is dus groot dat je een equivalent vindt. Op sociale media wordt massaal gezocht. Hieronder vind je alvast een compilatie.

‘Stranger Things 3’ breekt records

‘Stranger Things 3’ scoort als een gek op Rotten Tomatoes, al sinds dag een dat de serie op Netflix te zien was. Ook vermorzelde de serie dit record op Netflix. Goed, dan sluiten we af met nog een paar inspirerende foto’s van Jim Hopper in zijn zo gewilde Hawaii-shirt.

Lees ook: Manners Lookbook #40: Charlie Heaton aka Jonathan uit ‘Stranger Things’

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
‘Stranger Things’-fans willen maar één ding: dit Hawaii-shirt van Hopper
Sluiten