Noah
Noah Entertainment 20 jun 2019

Deze ‘Stranger Things’-ster gaat prankshow presenteren op Netflix

De kans is groot dat Dustin een van je favoriete personages uit ‘Stranger Things’ is. Gaten Matarazzo is dan ook een toptalent, iets wat Netflix zelf maar al te goed beseft. Hij krijgt later dit jaar namelijk zijn eigen show op het platform: ‘Prank Encounters’.

‘Prank Encounters’: nieuwe Netflix Original

De streamingdienst heeft de Netflix Original ‘Prank Encounters’ aangekondigd. Het gaat niet om een thriller, komedie of een ander type fictie, maar om een prankshow met verborgen camera.

In elke aflevering van ‘Prank Encounters’ worden twee onbekenden beetgenomen. Allebei denken ze dat ze beginnen aan een doorsnee eerste dag op hun nieuwe werk. Alles loopt op rolletjes, tot ze elkaar tegenkomen en hun part-time werk uitmondt in een complete nachtmerrie.

Anthony Gonzalez (‘Undercover Boss’) neemt als regisseur het reality-stukje op zich. Het blijft voorlopig vooral afwachten of een dergelijke productie op Netflix het niveau weet te bereiken dat je doorgaans met dergelijke televisieproducties associeert. Met Gaten Matarazzo heeft Netflix in ieder geval een opvallend en vooral enthousiasmerend gezicht te pakken. Hij gaat elke aflevering presenteren.

De show wordt geproduceerd en gepresenteerd door ‘Stranger Things’-ster Gaten Matarazzo. De show ‘Prank Encounters’ is al enige maanden in de maak, zo meldt het doorgaans zeer goed ingelichte Deadline, en het wordt een productie van Propagate, het productiebedrijf van Ben Silverman en Howard Owens.

Dat bedrijf is onder meer verantwoordelijk voor Apples rampzalige ‘Planet of the Apps’, maar dat mag de pret niet drukken. Hopelijk kunnen de heren in samenwerking met Matarazzo en Netflix wél iets sterks neerzetten.

De streamingdienst heeft helaas nog geen exacte releasedatum of trailer vrijgegeven. Om Matarazzo aan het werk te zien blijft het voorlopig dus uitkijken naar 4 juli, wanneer het volgende seizoen van ‘Stranger Things’ verschijnt. En mocht je deze zomer in Amerika zijn, dan zie je ‘m misschien ook ergens aan het werk met zijn band Work in Progress. Wij tekenen voor een zomer (en een carrière) als die van Matarazzo.

Reageer op artikel:
Deze ‘Stranger Things’-ster gaat prankshow presenteren op Netflix
Sluiten