Sander
Sander Entertainment 19 mrt 2019

5 betaalbare tablets van AliExpress

De algemene opvatting over AliExpress is dat je er vooral brol vindt en dat gaan wij niet tegenspreken. Maar goed, voor de prijs moet je het niet laten en soms vind je er iets dat toch de moeite is. Deze vijf tablets bijvoorbeeld, omdat een telefoon soms te klein is en een laptop te groot.

Teclast 10.1″ Tablet PC

Voor nog geen 150 euro koop je op AliExpress deze 10.1 inch-tablet. Da’s tien inch en een beetje, want het hoeven niet altijd afgeronde getallen te zijn. Het ding beschikt over 4 GB intern geheugen en heeft een opslagcapaciteit van 64 gigabyte, én hij belooft dat z’n batterij acht uur meegaat.

tablets aliexpress

Xiaomu Mi Pad 4 Plus

Zowel qua design als naam komt deze het meest in de buurt van de meest bekende tablet. Qua prijs gelukkig niet, al tel je er nog steeds een goeie driehonderd euro voor neer. Zoveel geld voor een neppe iPad? Nee hoor, dit is een Mi Pad en dat is niet hetzelfde. Alle gekheid op een stokje: het gadget ondersteunt meerdere talen en Nederlands zit daar bij.

tablets van AliExpress

CHUWI Hi9 Air

Dan is er deze Android-tablet, die je voor zo’n 170 euro op de kop tikt. Ook deze tablet heeft een 10,1″ scherm, met een resolutie van 2560 x 1600. Vooraan zit een 13 megapixel-camera van Samsung, en achteraan nog een exemplaar van 5 megapixels.

CHUWI Hi9 Air

Aoson S7+

Dit is eigenlijk geen tablet maar een phablet, je weet wel: dat lelijke woord dat ooit bedacht werd voor de kruising tussen een telefoon en een tablet. Toch is zo’n kleiner model soms handig, dit lichtgewicht van Aoson sleep je zonder moeite overal mee naartoe.

Aoson S7+

Lonwalk 2019

Het mooiste design en het grootste scherm voor de laagste prijs: dat levert dit model van Lonwalk. Het krasvrije scherm is een plus voor iedereen die na een tijdje minder voorzichtig met zo’n ding omspringt – iedereen dus.

Lonwalk 2019

Meer moois op AliExpress

Op AliExpress kun je natuurlijk nog veel meer moois vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een toffe (en goedkope) fitnessaccessoires? Wij hebben er alvast vijf voor je geselecteerd.

5 fitnessaccessoires die je scoort op AliExpress

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
5 betaalbare tablets van AliExpress
Sluiten