Leroy
Leroy Stuff 8 feb 2019

Tesla gaat iPhone-hoesjes, hoodies, modelauto’s en meer verkopen

Elon Musk weet als geen ander wat de kracht van een goed merk is. Tesla is meer dan een autofabrikant, net zoals een iPhone meer is dan een smartphone. Het zijn status-objecten, met een imago waar je u tegen zegt.

Tesla meets iPhone

De volgende stap voor Tesla om haar merk nog sterker te maken is de lancering van een eigen webshop op Amazon. Daar zal Musk merchandise van het automerk gaan verkopen. Het gaat onder andere om iPhone-hoesjes met het Tesla-logo op, Model S-modelautootjes, shirts, hoodies en meer.

tesla iphonetesla iphone

Bijna alle merchandise is zwart, met minimalistische logo’s en designs. Het zijn dus geen goedkope promotie-items die de naam van de fabrikant schreeuwen, maar smaakvolle ontwerpen waar je écht mee wilt rondlopen.

Het is niet de eerste keer dat Musk en co. dergelijke accessoires verkopen. De miljardair staat bekend om zijn hobby-projectjes en bizarre ideeën. Zijn Boring Company pakte een mooie lading PR-aandacht door bijvoorbeeld een vlammenwerper te verkopen.

tesla iphonetesla iphone

Zijn vorige stunts waren eerder losse acties met zeer beperkte oplage, maar de webshop op Amazon zal juist een groter publiek bereiken én moet dat gaan doen op vaste basis.

Vandaag online op Amazon

Vooral de diecast-modelautootjes vallen op. Je kunt er onder andere eentje bemachtigen van de Tesla Model S. Ze zitten vol kenmerkende details, van de afwerking van de buitenkant tot het interieur. Je kunt zelfs de deuren en de motorkap openen. Prijzen, verkoopdetails en het complete assortiment vind je uiteraard in de Tesla Store zelf.

Reageer op artikel:
Tesla gaat iPhone-hoesjes, hoodies, modelauto’s en meer verkopen
Sluiten