Lesley
Lesley Entertainment 27 feb 2019

Hilarisch: zo vaak komt ‘The Force’ voorbij in ‘Star Wars’

Als er een franchise is die het sciencefictionlandschap heeft vormgegeven, dan is het ‘Star Wars’ wel. Lightsabers, The Empire, The Jedi en The Force roepen direct warme gevoelens op bij elke fan. Die laatste wordt dan ook genoeg besproken in de film – misschien wel vaker dan je denkt.

Zo vaak kom ‘The Force’ voorbij in ‘Star Wars’

‘The Force’ is een essentieel onderdeel van het ‘Star Wars’-universum. The Empire en The Resistance maken er allen gebruik van, spreken erover en geloven erin. De films zitten dan ook bomvol informatie over deze onzichtbare kracht. En dat gaat pas écht opvallen als je alle films na elkaar zet.

Zelf geen zin in? Snappen we. Daarom heeft YouTube-kanaal Star Wars Kids het voor jou gedaan. De bijna drie minuten durende video begint redelijk indrukwekkend, en weet zichzelf daarna om te toveren tot een hilarisch filmpje.

Benieuwd hoe vaak de term exact voorbij komt in de ‘Star Wars’-franchise? Check dan onderstaande video!

Of het nu gaat om ‘The Phantom Menace’ of ‘The Last Jedi’: The Force is in elke film aanzienlijk aanwezig, iets wat met 161 benoemingen nu wel wordt bewezen.

Vind je dat niet genoeg? In december dit jaar komt er een nieuwe film uit, en ook daarin zal vast nog wel wat over The Force gepraat worden. Star Wars: Episode IX’ wordt het einde van de nieuwe trilogie en wij kijken er alvast naar uit.

Bron: Want

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
Hilarisch: zo vaak komt ‘The Force’ voorbij in ‘Star Wars’
Sluiten