Entertainment

‘The Haunting of Hill House’ komt terug en krijgt een nieuwe naam

In 2020 zit je weer aan je scherm gekluisterd

Eind vorig jaar scoorde Netflix met de ijzersterke horrorserie ‘The Haunting of Hill House’ en liet de familie Crain miljoenen mensen gruwelen. De serie leek ten einde, maar nu komt er toch een tweede seizoen aan en Netflix loste zelfs al een eerste teaser. Maak kennis met … ‘The Haunting of Bly Manor’. 

‘The Haunting of Hill House’ 2.0

Om de fans alvast warm te maken werd op de Twitterpagina een korte teaser gepost. Veel is er nog niet te zien, maar onze interesse is alvast gewekt. Ook de releasedatum werd gelost: we mogen het tweede seizoen in 2020 verwachten.

‘The Haunting of Bly Manor’

In de begeleidende tekst bij de video staat te lezen: “A new Haunting is coming. Can you guess where it takes place? Listen closely…”. Er wordt inderdaad iets gefluisterd op de achtergrond en dat blijkt een hint te zijn over het nieuwe seizoen.

In een tweede tweet wordt duidelijk waar het nieuwe verhaal zich zal gaan afspelen, namelijk Bly Manor. Bly Manor vinden we terug in het boek ‘The Turn of the Screw’ van Henry James, dat natuurlijk ook weer een horrorverhaal is. De titel van het tweede seizoen wordt dan ook ‘The Haunting of Bly Manor’ en het verhaal zal uiteraard gebaseerd zijn op het werk van James.

Nog meer horror op Netflix

We krijgen te maken met een nieuwe cast en een nieuw verhaal in 2020. En als je niet meer zolang kunt wachten, hebben we nog meer goed nieuws voor je. De maker van de show – Mike Flanagan – heeft namelijk een deal met Netflix om nog meer series te gaan maken, nadat hij klaar is met de sequel van ‘The Shining: Doctor Sleep’.

En als je écht niet kunt wachten, staan deze horrorseries ook voor je klaar.

Bron: Want

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


25-02-2019 - Lesley