Jan
Jan Entertainment 9 aug 2019

Marvel verleidt The Rock voor rol als superheld in ‘Deadpool’

The Rock als superheld in ‘Deadpool’? Bring it on! En daar zijn Marvel en Dwayne Johnson zelf het helemaal mee eens. 

Johnson kennen we uiteraard van ‘Fast & Furious: Hobbs & Shaw’, ‘Skyscraper’, ‘Rampage’ en nog een rits films. De rol van superheld had hij nog niet op zijn cv staan, maar daar komt binnenkort dus verandering in, want hij wordt genoemd als mogelijke superheld in de nieuwe ‘Deadpool’-film van Marvel Cinematic Universe.

Marvel wil The Rock in ‘Deadpool’

Als het aan Robert Liefeld ligt – de man die mede verantwoordelijk is voor het ontstaan van de ‘Deadpool’-films – wordt The Rock de nieuwe superheld. Dat dit weleens werkelijkheid zou kunnen worden blijkt uit een Instagram-post van Liefeld. Die plaatste foto’s van Dwayne Johnson, samen met afbeeldingen van een actiefiguur en cartoons van Deadpool X-Force-lid Garrison Kane. De begeleidende tekst liet er geen misverstand over bestaan.

View this post on Instagram

Dearest @therock based on reports of outstanding chemistry between you and a familiar friend, I believe the next logical step is for you to join the Marvel Universe as Garrison Kane in a future Deadpool installment. You’re a natural and Kane is already celebrated by millions of comics fans who have thrilled to his adventures since I first introduced him in X-Force #2! Your pal, Rob!

A post shared by Rob Liefeld (@robliefeld) on

Dwayne Johnson heeft wel zin in een rol als superheld

Het bericht bereikte ook The Rock zelf en die laat het niet zomaar passeren. Op Twitter reageerde hij op Liefeld.

Liefeld doet duidelijk verwoede pogingen om Dwayne Johnson eindelijk bij zijn project te betrekken. De online communicatie doet vermoeden dat er sprake is van een ware bromance, maar wat is er nu waar? In het verleden is hij vaker in verband gebracht met de karakters van verschillende Marvel-striphelden. Ook werd zijn naam genoemd met betrekking tot de film ‘Shazam’.

Die andere kandidaat: Keanu Reeves

Hoe groot de kans ook mag zijn, de fans zullen moeten afwachten. Mocht The Rock toch niet zijn debuut maken als superheld, dan is er altijd nog Keanu Reeves, waar Marvel ook al eens bij polste. Dat ging overigens om de aanstaande film ‘The Eternals’ en niet om ‘Deadpool.

In juni bevestigde Marvel-baas Kevin Feige dat Reeves in gesprek was met de studio over een mogelijke samenwerking. “We praten met Keanu Reeves over de mogelijkheden, maar dat doen we zeker niet voor het eerst. Ik weet niet of hij onderdeel gaat worden van Marvel Cinematic Universe en wanneer dat zal zijn, we wachten gewoon op het juiste moment.”

💪🏼 Check hier het bizarre work-outregime van The Rock.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Marvel verleidt The Rock voor rol als superheld in ‘Deadpool’
Sluiten