Jutta
Jutta Life 28 jun 2019

5 tips om seks op een festival leuk te houden voor iedereen

Officiële cijfers zijn er niet van, maar we gokken dat het festivalseizoen de condoomverkoop een hoogtepunt bezorgt. Hoe dan ook: seks op een festival verschilt nogal van doorsnee slaapkamerseks, dus als je het doet, doe het dan goed. 

Hou het legaal

Dat je geen seks mag hebben met minderjarigen hoeven we je hopelijk niet te vertellen, maar er zijn nog wel wat andere strafbare dingetjes die je kunt uithalen in je nakie. Een pijpbeurt in het midden van de camping is niet alleen vervelend voor voorbijgangers (die hoeven je lul echt niet te zien), maar geldt ook als openbare zedenschennis. Niet doen dus. Zoek een tent (bij voorkeur die van jou of van je partner) en geef daar van jetje.

Hou het stil

Over die tent gesproken: de geluidsisolatie is er niet al te best en de kans dat ze ergens afgelegen staat niet al te groot. Wees hoffelijk en hou de kreun-decibels laag. Een draagbare speaker kan helpen om ietwat obscure seksgeluiden te verdoezelen, maak er gebruik van.

Hou het proper

Zachtjes met je vinger naar binnen glijden om te voelen hoe nat ze is klinkt geil, maar is het echt niet als je vingers plakken van het bier en vol stof hangen. Seks op een festival is hoe dan ook een beetje vies, maar met antibacteriële wegwerpdoekjes kun je het net ietsje hygiënischer maken. Oh en deo, gebruik deo.

Hou het veilig

Gebruik. Altijd. Condooms.

Seks op een festival? Hou het fair

Van een paar alcoholische versnaperingen wordt iedereen wat losser en dat is precies wat ervoor zorgt dat je sneller seks hebt op een festival. Maar een vrouw die overduidelijk te dronken is om toerekeningsvatbaar te zijn, kan overduidelijk niet zelf beslissen dat ze seks met jou wil. Maak er geen misbruik van. Als je denkt dat ze echt te dronken is, maar je toch een kans wilt wagen, stuur haar dan de volgende dag een berichtje. En wie weet kunnen jullie er dan wél voor gaan.

Lees ook: Tien items die je altijd al had moeten meenemen naar de festivalcamping

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
5 tips om seks op een festival leuk te houden voor iedereen
Sluiten