Redactie
Redactie Entertainment 13 jun 2019

Marvel-fans kunnen Tony Starks hut huren via Airbnb

In het recente ‘Avengers: Endgame’ hebben we helaas voorlopig afscheid moeten nemen van onze bekende Marvel-helden, maar dat betekent gelukkig nog niet dat ze helemaal uit beeld zijn. Sommigen onder hen zijn binnenkort te zien in een spin-off, en de echte fans kunnen nu ook Tony Starks oude huis bezoeken.

Tony Starks huis op Airbnb

Tony Stark staat bekend om zijn rijkdom en geavanceerde gadgets, maar in de laatste ‘Avengers’-film woonde hij in een relatief simpele woning aan het meer. Een paar fans hebben deze hut nu gespot op Airbnb. We checkten het even en wees maar zeker: Iron Mans laatste verblijfplaats staat te huur.

De accommodatie is gevestigd in het Amerikaanse dorpje Fairburn, dat op zo’n dertig minuten rijden van Atlanta ligt. Er zijn drie slaapkamers en een verblijf kost ongeveer 335 dollar per nacht, al ligt het er natuurlijk wel een beetje aan wanneer je gaat.

We hebben zelf ook overwogen om een reisje te boeken, maar het bleek dat we niet de enigen waren met interesse. De hut is de komende maanden namelijk al bijna ieder dag bezet. Mocht jij ook interesse hebben dan raden we je aan zo snel mogelijk te reserveren.

Gezien de grote fanbase die Marvel heeft denken wij dat de locatie erg populair gaat worden, zeker omdat al vaker is gebleken dat liefhebbers veel voor hun favoriete franchise over hebben. Zo was er onlangs een fan die beweerde maar liefst 103 keer naar ‘Avengers: Endgame’ te zijn geweest.

‘Marvel’s Avengers: A-Day’-game

Het duurt nog wel even voor we de Avengers weer aan het werk zien op het witte doek, maar gelukkig komen je geliefde superhelden wel op een andere manier naar je scherm. In 2020 verschijnt namelijk de ‘Marvel’s Avengers: A-Day’-game voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia.

Want

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Marvel-fans kunnen Tony Starks hut huren via Airbnb
Sluiten