Life

Man probeert UFC-vechtster te overvallen en dat had hij beter niet gedaan

Met een pistool van karton kom je natuurlijk niet ver

We hebben nooit geleerd hoe je iemand moet overvallen, maar de eerste regel lijkt ons vrij duidelijk: overval nooit iemand die sterker is dan jezelf. Blijkbaar heeft een dief in Brazilië die memo niet gekregen en leerde hij zo een wel zeer pijnlijke les. De man probeerde de gsm van een ogenschijnlijk lieflijke vrouw te stelen. Helaas voor hem bleek zij UFC-vechtster Polyana Viana te zijn.

Ten eerste is deze stoere chick niet snel bang en is ze dat dus ook niet voor een overvaller met een pistool van karton. Daarnaast heeft ze de kwaliteiten in huis om iemand behoorlijk wat pijn te doen. Polyana Viana won namelijk tien van haar twaalf officiële UFC-gevechten, vier keer op knock-out en zes keer op submissie.

UFC-vechtster Polyana Viana bijt van zich af

De overval vond plaats in Rio de Janeiro. Polyana Viana stond in de wijk Jacarepagua te wachten op haar Uber toen de dief plots voor haar stond. Met een pistool, dat later van karton bleek, probeerde hij de 26-jarige dame te dwingen om haar telefoon af te geven. Slechte keuze, want Polyana trapte de overvaller volledig in elkaar en hield hem vervolgens in een houdgreep tot de politie arriveerde.

“Toen de man kwam aanlopen, deed ik snel mijn gsm in mijn zak. Toen hij dichterbij kwam, zei hij: “Geef me je telefoon en verroer je niet, want ik ben gewapend.” Toen duwde hij een pistool in mijn rug, maar ik voelde dat dat te zacht was.”

“Hij stond zo dichtbij dat hij nooit de tijd zou hebben gehad om te reageren, zelfs als het een echt pistool was geweest. Dus ik draaide me om en deelde twee stoten en een trap uit. Vervolgens pakte ik hem in een nekklem en wachtte ik op de politie,” aldus Polyana Viana.

ufc vechten

Niet de eerste keer

Later die avond deelden Viana en UFC-baas Dana White bovenstaande foto van het slachtoffer. Daaruit wordt duidelijk dat ze de dief flink te grazen heeft genomen. Je blijft dus maar beter uit de buurt van de UFC-vechtster, want het is niet de eerste keer dat ze een overvaller in elkaar slaat. Eerder deed ze dat ook al bij een andere man die het ook op haar gsm gemunt had.

Bron: Daily Mail

10-01-2019 - Thomas