Entertainment

Dit moet je zien: de beste vechtscènes uit Marvelfilms op ABBA-muziek

Thor is een ware Dancing Queen

Van sommige combinaties denk je: dit gaat nooit werken. Jay Z die een nummer maakt met Linkin Park, een boterham met smeerkaas en hagelslag of ABBA-muziek bij een Marvelfilm bijvoorbeeld. En die derde combo werkt wonderwel. 

Het begon allemaal bij een Tumblr-gebruiker die ‘Captain America: The Winter Soldier’ zag en dacht: “Dat kan beter!” Hij kroop achter de computer en begon met beeld en geluid te spelen. Hoe deze persoon op het idee kwam om ABBA in de mix te gooien is ons een raadsel, maar we zijn blij met het eindresultaat. Scroll naar de video hieronder en ontdek hoeveel beter Bucky Barnes tot zijn recht komt op de muziek van Agnetha, Björn, Benny en Anni-Frid.

Meer ABBA-muziek in Marvel

Daar blijft het niet bij. Geïnspireerd door deze video besloten meer ABBA- en Marvelfans de twee met elkaar te combineren. ‘Thor: Ragnarok’, ‘Avengers: Infinity War’ en de eerste Captain America-film ontkomen ook niet aan de mixgrage handen van ABBA-liefhebbers.

Zelf zin om achter de knoppen te kruipen? Probeer dan eens wat scènes uit deze acht Marvelfilms te voorzien van een streepje ABBA.

11-09-2018 - Thomas