Entertainment

Deze video maakt duidelijk hoe donders sterk Thor is

Zélfs zonder zijn hamer

Marvel-kenners weten dondersgoed dat Thor ontzettend sterk is. In ‘Thor: Ragnarok’ gaat hij niet zonder succes de strijd aan met Hulk en in de laatste ‘Avengers’-film leek het er even op dat hij de almachtige Thanos een pandoering zou geven. Maar … hóé sterk is de dondergod nu echt? 

Laten we er geen doekjes om winden: het Marvel-karakter dat vertolkt wordt door Chris Hemsworth is heel, heel sterk. Maar dat komt allemaal door zijn hamer Mjolnir, toch? Dat ding is immers ook in staat om het weer te manipuleren, en om z’n eigenaar te laten vliegen.

Thor in vergelijking met de normale mens

De heren van het Amerikaanse magazine Men’s Health wilden weten hoe sterk Thor is zónder z’n hamer en gingen op onderzoek uit. Wat blijkt; de beste man (pardon, dondergod) kan nog steeds ernstige schade aanrichten. Logisch, als je weet hoe hard Chris Hemsworth heeft getraind voor de rol. Bovendien worden in de video de trainingsmanoeuvres onthuld die je helpen spieren op te bouwen zoals de superheld zelf, want niet iedere man is zomaar Mjolnir-waardig.

En nu jij!

De kracht van Thor is niet te evenaren, valt dat even tegen. Maar we moeten toch ergens beginnen en daarom laten we die armen maar eens flink trillen. En dan gooi jij straks ook mensen door de lucht.

Bron: Men’s Health

01-11-2018 - Sander