Lena
Lena Life 7 sep 2019

Wat maakt een man husband material? Dit vinden vrouwen

Veel mannen hebben het gevoel dat ze nooit écht zullen begrijpen wat vrouwen denken. Daarom stelt Manners wekelijks een prangende vraag aan een stel prachtige vrouwen. Deze week: wat maakt een man voor hen husband material

Julie (24)

Voor mij is een man husband material wanneer hij de juiste woorden weet te vinden wanneer ik een minder moment heb of in de put zit. Dat hij me geliefd doet voelen en me er weer bovenop kan helpen.

Lore (25)

Dit is iets wat mijn moeder mij geleerd heeft: kan je je voorstellen dat je kinderen met hem hebt, en maakt dit je gelukkig? Dan is hij husband material. Zo niet, move on.

Sam (21)

Iemand die kan omgaan met kinderen, zelfstandig is en zijn eigen plan kan trekken. En iemand die mij altijd kan doen lachen en wanneer ik hem zie een glimlach op mijn gezicht kan toveren.

Camille (24)

Als je af en toe over de toekomst kan praten, zonder dat hij daar angstaanvallen van krijgt. Het is belangrijk dat je weet wat je eigen visie van de toekomst is en wat die van hem is. Goed omgaan met kinderen vind ik ook een belangrijk punt. Zo heb je het gevoel dat hij later een goede papa zal zijn voor je eigen kinderen.

Judith (28)

Zijn bereidheid om elke dag leuk te maken, elke dag te lachen en midden in de nacht debiele dansjes met mij te doen in de keuken. Geen doodsangst van kinderen hebben helpt ook.

Kayra (22)

Als hij mij toont dat hij een goede papa zou kunnen zijn, dat is voor me écht husband material.

Amber (25)

Een man die positief blijft en geeft om anderen. Als ik merk dat hij moeite doet voor anderen en steeds probeert het positieve te zien in het leven is hij voor mij husband material. Ik vind het heel belangrijk dat ik mijn leven spendeer met iemand die positieve energie uitstraalt.

Caro (29)

Iemand die mij ruimte geeft en mij niet claimt, iemand wiens leven niet van mij afhankelijk is. Ik wil een aanvulling op mijn leven, geen noodzaak. En dat in twee richtingen.

Zin om op date te gaan met een van de prachtige dames? Dan moet Manners je teleurstellen, de vrouwen wensen anoniem te blijven. De volledige namen zijn enkel bekend bij de redactie. 

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Wat maakt een man husband material? Dit vinden vrouwen
Sluiten