Style

Maak je klaar voor het lente met deze voorjaarstrends

Bloemen en pastel zijn niet meer enkel voor je lief

Nog een nieuwe jas nodig ‘voor in het tussenseizoen’ en intussen ook een paar nieuwe sneakers en een T-shirtje inslaan? Tja, je wilt natuurlijk fris de lente in, dus we snappen je volledig. Een goede leren jas is een basic, maar waar vul je die mee aan? Deze voorjaarstrends wil je uitproberen deze lente. 

Pastel

Alle collecties van de grote designers zitten dit seizoen vol zachte, poederachtige pasteltinten die schreeuwen om een zonovergoten zomer, terrasjes en frisse pintjes. Wil je graag wat meer kleur in je outfit brengen, maar toch vermijden dat iedereen je als een wandelende kleurplaat ziet? Dan is pastel the way to go. 

voorjaarstrends 2019

Plooien

In veel broeken en shorts zitten dit voorjaar plooien. Let wel: dat wil niet zeggen dat je je broek niet meer moet strijken en dat er kreuken in mogen zitten. Plooien zijn een handig trucje van kleermakers om overtollige stof weg te werken. Ze zorgen voor een voller silhouet en geven je broek wat extra flexibiliteit.

Enkel voordelen dus, want zo’n broek met plooien is stijlvol, blijkbaar in de mode deze lente én veel comfortabeler dan je stroeve jeans.

voorjaarstrends 2019

De trenchcoat

Een echte trend is de trenchcoat niet, want hij duikt elk seizoen weleens op, maar dit voorjaar zie je hem wel érg vaak verschijnen. Door de jaren heen is het een iconische jas geworden: altijd praktisch, altijd stijlvol.

voorjaarstrends 2019

Bloemenprint

De trend bloeit letterlijk als nooit tevoren. Een paar jaar geleden werd bloemenprint nog als ‘verwijfd’ gezien, nu duiken de meest gekke prints her en der op, dus de bloemenprint is allang niet vreemd meer. En als Leonardo DiCaprio er niet van terugdeinst, waarom jij dan wel?

hawaïhemd

Bron: Mr. Porter

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


22-02-2019 - Sander