Life

Vrienden zetten voetbalfan op briljante wijze voor schut op zijn vrijgezellenfeest

Jong ... en oud samen op het veld

Voetballers die hand in hand met kinderen het veld opkomen: het is inmiddels een vertrouwd beeld geworden. Jonge fans kunnen op die manier samen met hun held het veld betreden, al kunnen ook iets oudere fans dit waarderen. Althans, dat is wat een Engelse vriendengroep dacht toen ze iets moesten verzinnen voor het vrijgezellenfeest van hun maat.

De dertigjarige Alex Newbold dacht voor zijn vrijgezellenfeest lekker naar een wedstrijd van Lincoln City te gaan. Newbold is een grote fan van deze club uit de League Two en daarom besloten zijn vrienden iets bijzonders te regelen. Hij mocht in de wedstrijd tegen Yeovil Town namelijk het veld betreden. Dat klinkt als een fantastische verrassing, maar er zat wel een addertje onder het gras.

Ongemakkelijk en onvergetelijk

Alex kreeg namelijk vlak voor de wedstrijd te horen dat hij als mascotte mee het veld op mocht. Niet veel later stond hij enigszins ongemakkelijk tussen de kinderen te wachten op de spelers. Uiteindelijk mocht hij hand in hand met de aanvoerder het veld op lopen. De spelers en de scheidsrechter konden er de lol in ieder geval wel van inzien.

Lincoln City stuurde een cameraploeg mee zodat het onvergetelijke momenten vastgelegd kon worden. Die video werd gedeeld door de club en je vindt hem hierboven. Je ziet dat Alex zich kapot schaamt, maar het heeft wel geholpen. Lincoln City won namelijk dankzij een goal van Mark O’Hara met 1-0 van Yeoville Town. Hieronder vind je een samenvatting van de wedstrijd.

Ideeën voor een vrijgezellenfeest

Zelf een vrijgezellenfeest organiseren? Misschien is deze activiteit dan wel iets voor jullie. Al hoeft er natuurlijk niemand in het huwelijksbootje te stappen om een spectaculair mannenweekend te organiseren.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


12-03-2019 - Thomas