Noah
Noah Entertainment 14 okt 2019

Lady Deadpool: ‘Marvel wil vrouwelijke Reynolds in films’

Technisch gezien zou Marvel nog deze week een film kunnen uitbrengen met Deadpool erin. Door de overname van Fox liggen de filmrechten namelijk eindelijk weer bij de stripgigant.

Marvel wil vrouwelijke Deadpool

Marvel Studios is logischerwijs druk bezig met plannen maken voor de komende jaren. Nu onder andere de Fantastic Four en de X-Men weer terug zijn, zullen studiobaas Kevin Feige en co. een manier moeten vinden om de beroemde superhelden op een bevredigende wijze te introduceren in het MCU.

Maar hoe? We hebben al een hoop geruchten voorbij zien komen, waarbij vooral een team-up tussen Deadpool en Spider-Man naar boven kwam. Nu hebben we van betrouwbare bronnen ander nieuws: Marvel is naar verluidt van plan om een vrouwelijke Deadpool te introduceren, in de vorm van Lady Deadpool.

Complete Deadpool-familie

Die introductie zou al meteen moeten plaatsvinden in ‘Deadpool 3’. Het personage bestaat al in de comics, als een vrouwelijke dubbelganger van een andere planeet. Sterker nog, in de comics is er een complete Deadpool-familie – met alle bloederige gekkigheid van dien.

Foto: Marvel Comics

We zien het al helemaal voor ons: Wade Wilson die zichzelf tegenkomt, maar dan in vrouwelijke vorm. Dat moet voor een hoop hilariteit zorgen, of het nu Ryan Reynolds met een pruik wordt of niet. Sterker nog, volgens betrouwbare bronnen wil Marvel uiteindelijk de hele Deadpool-familie introduceren op het witte doek.

Voorlopig blijft het bij plannen, maar het is duidelijk dat de studio Deadpool met beide handen gaat aanpakken in de komende jaren!

Lady Deadpool in de comics

In de comics dook Wanda Wilson, zoals Lady Deadpool heet, op in 2010. Ze komt van de planeet Earth-3010, een alternatieve versie van de aarde, en strijdt met een groep rebellen tegen General America. Dat is een kwaadaardige dubbelganger van Captain America.

Als Marvel zo ver durft te gaan, dan zouden we wellicht dus zelfs een kwaadaardige kloon van Chris Evans kunnen tegenkomen in de komende tien jaar. In de comics bestaat het Deadpool Corps uit allerlei dubbelgangers van Deadpool van andere planeten. Een zombie-versie, een kind, een hond en ga zo maar door. In de films zal de studio het waarschijnlijk iets gematigder aanpakken, maar dit belooft veel goeds!

Lees ook:

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Lady Deadpool: ‘Marvel wil vrouwelijke Reynolds in films’
Sluiten