Lesley
Lesley Life 3 feb 2019

Natuurlijk ben je een beest in bed, maar wat doe je ná de seks?

Over voorspel, standjes en vurige vrijpartijen staat het internet vol en ook seksuologen schrijven boeken vol tips en suggesties om je seksleven te verbeteren. Maar wat doe je na de seks?

Nabespreking en evaluatie

Nee, je hoeft niet de hele vrijpartij te analyseren, maar je kunt wél aangeven wat je leuk vond en dat het goed was. Dat maakt jullie band intiemer én ze weet wat ze de volgende keer opnieuw moet doen. Win-win, toch?

Spoonen (hét excuus om te kunnen slapen)

Mannen staan erom bekend dat ze direct na de seks in slaap vallen en hoewel het doodnormaal is, vindt je lief het vast niet zo leuk. Geef haar nog wat aandacht en trek haar tegen je aan, dan wordt ze vast ook in een-twee-drie slaperig. Dan is het alleen nog een kwestie van haar niet wakker te maken als je je eenmaal probeert te bevrijden uit die martelhouding.

Filosofeer erop los

Als je niet meteen in slaap valt, is na de seks hét moment om het te hebben over de dingen des levens die je bezighouden. Jullie voelen je sowieso al verbonden met elkaar en ‘s avonds komen je meest geniale ideeën en meningen naar boven.

Eet

Je hebt je net helemaal kapot gezweet en de nodige calorieën verbrand. Je hijgt nog harder dan de mopshond van je oma en je hebt even helemaal niks om over te praten. Dan heb je écht wel een beloning verdiend. Bestel pizza, plunder je koelkast, warm wat pasta op … en wees een gentleman en bied haar ook iets aan.

Begin opnieuw

Ah, waarom niet, nu je toch al bezig was? Neem even de tijd om te recupereren, do all the above en ga er dan gewoon nog eens voor. Wij gokken dat je lief daar vast ook niks op tegen heeft.

Dit zijn haar favoriete seksstandjes

Van dit bier word je beter in (dronken) seks

Reageer op artikel:
Natuurlijk ben je een beest in bed, maar wat doe je ná de seks?
Sluiten