Jutta
Jutta Entertainment 1 jul 2019

Dit is wat superhelden in hun vrije tijd doen

Superhelden zijn altijd in de weer om de misdaad te bestrijden en slechteriken een stok in de wielen te steken. Daar zijn wij, gewone burgers, maar al te blij mee en dat levert vaak spectaculaire films op. Maar ook Batman en co. hebben weleens nood aan een vrije dag. 

Nu begrijpen we best dat het voor een superheld lastig is om een goeie work/lifebalans te vinden. De mensheid van de ondergang redden is immer geen kantoorjob en schurken houden geen rekening met de 9-to-5-mentaliteit. En als superhelden dan eens vijf minuten rust krijgen, wat zouden ze dan in godsnaam doen?

Die vraag beantwoordt de Franse fotograaf Benoit Lapray in zijn fotoreeks ‘The Quest for the Absolute’.

Wat superhelden in hun vrije tijd doen

De fotoserie toont telkens prachtige landschappen, met daarin een superheld verwerkt. Zo zien we Superman aan een bergmeer, de hulk in een bos en Spider-Man in een grottencomplex.

Dit is wat superhelden in hun vrije tijd doen Dit is wat superhelden in hun vrije tijd doen  Dit is wat superhelden in hun vrije tijd doen Dit is wat superhelden in hun vrije tijd doen Dit is wat superhelden in hun vrije tijd doen Dit is wat superhelden in hun vrije tijd doen Dit is wat superhelden in hun vrije tijd doen Dit is wat superhelden in hun vrije tijd doen

Meer werk van Benoit Lapray vind je op zijn Instagrampagina, de volledige superheldenreeks bekijk je via zijn website. De foto’s spreken tot de verbeelding, maar toch zit er telkens een scherp randje aan. De meeste helden ogen eenzaam, en lijken diep in gedachten verzonken. Misschien zijn ze toch écht gelukkiger wanneer ze aan het werk zijn?

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Dit is wat superhelden in hun vrije tijd doen
Sluiten