Style

Een wit hemd saai? Niet als je het op deze vier manieren draagt

Eenvoudig of chic? Het kan allebei!

Met een wit hemd kun je alle kanten uit en je kunt het zo formeel of nonchalant dragen als je zelf wilt. Veel heeft te maken met hoe je het shirt combineert – met jeans wordt dat heel eenvoudig, met een pak net chic. Op deze vier manieren maak je gegarandeerd indruk. 

Combineer het met een jeans

De meest gangbare tip is ook de meest bruikbare: een wit overhemd op een mooie jeans. Het combineert een casual uitstraling met stijl. Als je er zeker van wilt zijn dat je eruitziet alsof je effectief hebt nagedacht over je outfit, ga dan voor een iets duurder hemd van betere kwaliteit.

wit shirt wit shirt

Draag het onder een pak

Een wit shirt onder een pak lijkt al snel héél chic, maar Ryan Reynolds bewijst hieronder dat dat niet noodzakelijk zo hoeft te zijn. Skip de das en laat je kostuumvest open hangen, dat creëert al snel een iets lossere stijl.

wit shirt

Al Ryan die er natuurlijk altijd goed uit met een verschijning als Blake Lively aan zijn zijde …

wit shirt

Een korte broek

Stijgen de temperaturen en mag het iets zomerser? Combineer dan een wit (linnen) hemd met een donkere short. Je ziet er nonchalant en toch gesofisticeerd uit en dat terwijl je twee simpele, lichte kledingstukken aanhebt.

wit shirt
wit shirt
Foto’s: Lookastic

Draag een chino onder je wit hemd

Eenvoudiger wordt het niet: draag een donkerkleurige chino onder je wit hemd en je ziet er meteen stijlvol uit. Je kunt ook kiezen voor een subtiele print om er opvallend en toch niet schreeuwerig uit te zien.

wit hemd
Foto: Bewakoof

Hoe je wit hemd wit blijft?

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


01-03-2019 - Jan