Life 3 jan 2019 Lesley

Dit moet zowat de wreedste grap aller tijden zijn

Iedereen kent de chocolate chip turns out to be a raison cookie-meme wel. Deze lolbroek haalde de mosterd bij die situatie en haalde een grap uit die nog véél wreder is dan zo’n chocoladekoekje dat uiteindelijk bagger met rozijnen blijkt te zijn. Deze vrouw verraste haar vader namelijk met Ferrero Rochers … of waren het spruiten? 

Spruiten zitten vol vitamine K en als er bacon rond zit, klagen wij zelfs niet wanneer ze op ons bord belanden, maar … het zijn geen Ferrero Rochers en je wilt ze niét onder de kerstboom vinden.

Judy Brown, een Britse vrouw, besloot haar vader eens goed beet te nemen door zijn favoriete pralines zo goed mogelijk na te maken en te vervangen door spruitjes. We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij vinden die grap nog bitterder dan zo’n spruit zelf.

Het mopje begon dus in 2016. In 2017 besloot Judy zich koest te houden, maar twee jaar later ging ze opnieuw voor de frontale aanval. In 2018 kreeg de arme man namelijk nog steeds geen spruit naar binnen en dochterlief vond het tijd voor een tweede poging. Omdat haar vader natuurlijk nooit nog nietsvermoedend een Ferrero Rocher uit de handen van zijn dochter zou aanvaarden, moest ze het dit jaar nóg slimmer aanpakken.

Ze stopte de spruiten dus niet enkel in hun iconische goudkleurige verpakking dit jaar, maar dipte ze ook in chocolade, rolde ze door hazelnoten en stak ze op nieuw in hun originele wikkel.

Hoewel de vader – logisch – wat argwanend was, leek het niet alsof er met de doos geknoeid was en dus nam hij alweer een hapje van de ‘praline’.

Wil je je eigen vader volgend jaar écht blij maken? Serveer dan spruitjes bij de kerstdis en hou het onder de boom bij een échte doos pralines – al moeten we toegeven dat de prank – hoe evil ook – wel geslaagd was.

Bron: Men’s Health

Reageer op artikel:
Dit moet zowat de wreedste grap aller tijden zijn
Sluiten