Noah
Noah Stuff 27 sep 2019

Dit kun je allemaal van Xiaomi op AliExpress kopen voor de prijs van één iPhone 11 Pro

We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat iPhones duur zijn. Peperduur. Voor de nieuwe iPhone 11 Pro met de meeste opsmuk betaal je maar liefst 1659 euro. De vanaf-prijs? 1259 euro. Dit kun je voor dat bedrag allemaal kopen op AliExpress van Xiaomi.

iPhone 11 Pro, Xiaomi en AliExpress

Dat is een hoop geld, waarvoor je dus ook een hoop andere dingen kunt kopen. Ook gadgets. We besloten om AliExpress te bezoeken, het online walhalla van de verrassend goedkope gadgets. Wat kun je daar aan producten van Xiaomi kopen, de Chinese tegenhanger van Apple die ook nog een verrassend hoge kwaliteit biedt? Spoiler alert: heel. erg. veel.

We beginnen dus met een budget van 1659 euro. Onze voorwaarde voor de selectie is dat de gadgets goede reviews moeten hebben en gratis verscheept moeten worden.

Xiaomi draadloze slimme speaker: 34,35 euro

Voor slimme speakers kun je niet alleen bij Apple, Google en Huawei terecht. Ook Xiaomi heeft een exemplaar. De assistent is even wennen, maar het geluid is verrassend degelijk.

Resterende budget: 1624,65 euro

Xiaomi Mi Bluetooth Soundbar: 83,37 euro

Nog op zoek naar een goede speaker of soundbar om je dunne televisie toch alsnog kraakhelder geluid te geven? Dan ben je bij dit exemplaar aan het juiste adres.

Resterende budget: 1541,28 euro

Xiaomi Mi draadloze muis: 13,29 euro

Gebruik je nog een ouderwetse bedrade muis? Voor minder dan 15 euro heeft de Chinese fabrikant een strakke oplossing voor je.

Resterende budget: 1527,99 euro

Slimme speaker/wekker met scherm: 31,24 euro

Deze wekker toont op zijn schermpje niet alleen de tijd, maar ook je agenda, het weer en andere informatie. Oh ja, en je kunt er ook muziek mee afspelen.

Resterende budget: 1496,75 euro

Xiaomi draadloze QI-lader: 11,96 euro

Heb je net een nieuwe iPhone of Android-telefoon gekocht? Met dit goedkoop accessoire laad je de smartphone draadloos op, mits je toestel deze universele standaard ondersteunt.

Resterende budget: 1484,79 euro

Xiaomi Yeelight slimme LED-lamp: 14,82 euro

Xiaomi heeft ook een hele lijn aan smart home-producten, waaronder zijn veel goedkopere equivalenten van Philips Hue.

Resterende budget: 1469,97 euro

Xiaomi Mi Seabird 4K actiecamera: 69,65 euro

De zomervakantie hebben we net achter de rug, maar ook de wintersport kun je in 4K opnemen met deze uiterst betaalbare actiecamera.

Resterende budget: 1400,32 euro

Xiaomi Mi Band 4: 15,24 euro

Zin in een gezonder leven? De spotgoedkope Mi Band 4 vertelt je precies hoe gezond je bezig bent. Dit exemplaar kan exact hetzelfde als veel duurdere fitness trackers. Xiaomi is niet voor niks de grootste fabrikant in deze markt qua verkoopaantallen.

Resterende budget: 1385,08 euro

Xiaomi Redmi AirDots: 18,52 euro

AirPods, maar dan van Xiaomi. Ze klinken nog verrassend goed ook, maar je had ondertussen vast al door dat die conclusie voor veel producten van de Chinese techgigant geldt.

Resterende budget: 1366,56 euro

Xiaomi Redmi K20 Mi 9T: 253,83 euro

Ja, je kunt alle bovenstaande producten plus deze toptelefoon kopen voor de prijs van één iPhone 11 Pro. Sterker nog, onderaan dit lijstje staat nog een telefoon. Ja, allemaal voor het prijskaartje van een enkele iPhone.

Resterende budget: 1112,73 euro

Xiaomi Wireless Headset: 11,11 euro

Omdat de Apple AirPods tof zijn, maar je niet per se honderdvijftig euro wil neertellen voor een stel oortjes. Kan dus veel goedkoper op AliExpress, en dan heb je nog keuze tussen zwart en wit ook.

Resterende budget: 1101,62 euro

Slimme Xiaomi robotstofzuiger: 268,65 euro

Dit is even een grotere uitgave, maar nog steeds een bedrag dat samen met alle andere producten uit deze lijst binnen het budget past als je de iPhone 11 Pro links laat liggen. Je kunt ook in plaats van deze robotstofzuiger een derde telefoon bestellen.

Resterende budget: 832,97 euro

Xiaomi Mija elektrische step/scooter: 494,07 euro

Ja man, doe eens gek. Met al deze gadgets in je rugzak is lopen wellicht wat zwaar, maar dankzij Xiaomi kun je ook de elektrische step pakken.

Lees ook: Manners’ dossier over de elektrische step

Resterende budget: 338,90 euro

Xiaomi Mitu drone: 62,06 euro

Wij geloofden het zelf ook bijna niet, maar ook deze verrassend degelijke drone past gewoon binnen het budget van wat een iPhone 11 Pro kost.

Resterende budget: 276,84 euro

Xiaomi Redmi Note 8 Pro: 222,33 euro

Ook deze telefoon wordt verrassend goed gerecenseerd, met veel features die de iPhone 11 Pro ook heeft. Maar dan voor een achtste van de prijs, waardoor je een flink budget over houdt. Is iMessage dan opeens echt zo belangrijk?

Resterende budget: 54,51 euro

Xiaomi Mijia slimme beveiligingscamera: 37,05 euro

Of je elke kamer moet willen beschermen met een Chinese camera, is maar de vraag. Maar het kan wel!

Resterende budget: 17,46 euro

Xiaomi Medische thermometer: 9,26 euro

Altijd goed om achter de hand te hebben, een thermometer. En dan ook nog eens voor deze prijs. Waarom ook niet.

Resterende budget: 8,20 euro

Xiaomi Youpin Innovatieve huisdierenborstel: 8,20 euro

We moeten bekennen dat dit gadget enkel op dit lijstje staat omdat we iets nodig hadden dat exact 8,20 euro kostte. Bizar genoeg heeft Xiaomi op de cent af wel een product voor elke prijs, dus dat was vrij gemakkelijk.

Resterend budget: 0,00 euro

Daar zijn we dan. Al deze achttien producten, waaronder twee smartphones, een elektrische step en een robotstofzuiger kun je allemaal tegelijkertijd betalen van de aanschafprijs van één iPhone 11 Pro. Natuurlijk maakt Apple prachtproducten waar Xiaomi niet in elk opzicht aan kan tippen, maar laat het punt duidelijk zijn.

Lees ook: 7 dingen die je absoluut nooit moet kopen op AliExpres

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Dit kun je allemaal van Xiaomi op AliExpress kopen voor de prijs van één iPhone 11 Pro
Sluiten