Louis
Louis Life 27 nov 2019

Vier dingen die je moet doen bij een zombie-apocalypse

Iedereen met ook maar een greintje fantasie heeft weleens uitgedacht wat hij zou doen bij een zombie-apocalyps. Zou je je huis ombouwen tot een bunker of word jij die coole lone wolf? Misschien ga je wel voor de positie van factieleider? Wat het ook mag zijn, hier vindt je enkele tips om de zombie-apocalypse zo vlot mogelijk te laten gaan.

Suit up

Wees voorbereid op elke situatie en zorg ervoor dat je je meest nodige gereedschap altijd bij de hand hebt. Zorg voor warme kleding die armen en benen volledig bedekt en waar geen beet door kan geraken. Als je iets in camouflagekleuren hebt, des te beter.

Peekaboo

Wapens

Iedereen wilt een machinegeweer dat 5.000 kogels per minuut schiet, maar we gaan eerlijk zijn, dan ga je snel zonder kogels zitten en ga je zeer zeker de aandacht trekken. Als zombies (en andere overlevenden) niet weten waar je bent, blijf je ze altijd een stapje voor. Kies je wapens navenant.

Ga voor een boog of een stevige katapult om lastpakken vanop een afstand te kunnen elimineren. Om dichtbij klappen uit te kunnen delen ga je best voor een knuppel of machete. Een machete gaat beter zijn voor het afhakken van die lelijke kopjes, maar heeft een kans om te blijven steken. Een knuppel daarentegen blijft niet steken, maar vraagt wel wat meer spierwerk om door het rotsbeen van de zombieschedel te geraken.

Oude man met shotgun

Allianties tijdens een zombie-apocalypse

Willen andere overlevenden een alliantie met je sluiten? Niet iedereen heeft een goede bedoeling en probeert je te helpen. Vertrouw daarom alleen maar mensen met wie je voor de zombie-apocalypse al bevriend was.

Wees onafhankelijk

Voorzie jezelf van vers water en eten. Maak een basis, creëer en boerderij. Als je volledig onafhankelijk kunt leven diep in het bos, zit je dan eigenlijk nog wel in een zombie-apocalypse? Je gaat nu en dan wel terug de stad in moeten voor medicijnen en brandstof. Maar als je zelf je eten kan telen moet je niet de halve dag op zoek naar bonen in blik of een oud bakje hondenvoer om te overleven.

Bijna geen medicijnen meer? Geen probleem. Dit artikel helpt je hoe je je verkoudheid weg krijgt met whisky.

Gizmodo

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Vier dingen die je moet doen bij een zombie-apocalypse
Sluiten