Sander
Sander Style 9 mei 2019

3 zomerse kledingstukken die je nu al wilt inslaan

De warme dagen loeren om de hoek en ze zijn méér dan welkom. Kan jouw zomergarderobe nog een upgrade gebruiken? Haal dan inspiratie uit deze drie zomerse kledingstukken. 

Knitted polo

Polo’s: you love ’em or you hate ’em. Deze houdt mooi het midden tussen een polo en een T-shirt en vooral het stofje weten wij wel te waarderen. Deze gebreide polo doet denken aan de nostalgische jaren ’90 en mag niet ontbreken in je kleerkast.

zomerse kledingstukken

Wide-leg shorts

Mannen (en vrouwen) hebben het officieel gehad met de skinny jeans en zeker in de zomer mag het allemaal iets losser en gemakkelijker. Ook shorts hoeven (gelukkig) niet meer al te strak te zijn. Ook deze zomer laten ontwerpers een duidelijke voorkeur blijken voor shorts met een wijdere snit.

Dat ziet er niet alleen beter uit, maar voelt ook veel fijner aan. Denk aan een zoom die net boven de knie eindigt en – indien gewenst – een elastische tailleband voor extra comfort. Deze hieronder is van NN07.

zomerse kledingstukken

Linnen pak

Helaas is de kans groot dat je deze zomer niet ál je professionele verantwoordelijkheden achter je kunt laten, en bovendien is het ook het seizoen voor bruiloften. Of je daar zin in hebt of niet laten we wijselijk in het midden, maar sowieso wil je er wel goed uitzien.

Daarom raden we je aan te investeren in een linnen pak. Ja, ze kreuken (zoek naar naar een mix van katoen en linnen om dat te compenseren), maar nee, dat vind je helemaal niet meer erg wanneer je op je best uitziet tijdens het wedding season (en moeiteloos het bruidsmeisje weet te strikken). Het jasje koop je hier en de broek hier.

zomerse kledingstukken

Meer tips nodig over hoe je dat linnen hemd als een baas draagt?

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
3 zomerse kledingstukken die je nu al wilt inslaan
Sluiten