Sander
Sander Stuff 9 apr 2019

AliExpress: 5 zonnebrillen met het oog op betere dagen

De algemene opvatting over AliExpress is dat je er vooral brol vindt en dat gaan wij niet tegenspreken. Maar goed, voor de prijs moet je het niet laten en soms vind je er iets dat toch de moeite is. Deze vijf zonnebrillen bijvoorbeeld. 

Het Obama-model

De voormalige president van Amerika had precies zo’n zonnebril. Kun je je niet inbeelden hoe dat eruitziet? Natuurlijk toont AliExpress je graag op welke bekende neus dit model al allemaal gezeten heeft. Toegang tot het Witte Huis zul je er wel niet mee krijgen, stijlvol is ‘ie wel.

aliexpress zonnebrillen

Piloot, piloot, ik word …

… pi-pi-pi-loot. Nineties kids will remember en je moet het lijflied van ‘Samson en Gert’ er wel bijnemen als je deze bril in je winkelmandje sleept, want de kans is groot dat je er de hele dag mee in je hoofd zit. De pilotenbril is een klassieker die nooit echt zal verdwijnen.

aliexpress zonnebrillen

Hip én goedkoop

Dit model kom je tegenwoordig erg vaak tegen en het voordeel aan de AliExpress-variant is … de prijs. Wanneer iets populair wordt, stijgt de prijs doorgaans ook wat, maar dat is niet het geval op onze favoriete website.

aliexpress zonnebrillen

Rond en gezond

Sta jij beter met ronde glazen dan met een rechthoekig montuur? Dan is deze bril gegarandeerd iets voor jou. Zowel de vorm als de print staan zo goed als iedereen.

aliexpress zonnebrillen

‘Iron Man’-model

Als wij ‘Avengers’ zeggen, dan zeg jij … “Goede film, zin in het volgende deel!”. Klopt ook, maar daar gaat het nu even niet om. Deze zonnebril is namelijk een Tony Strak (ook wel Iron Man genoemd) original en geef toe: je wilt ‘m nu al.

aliexpress zonnebrillen

Meer moois op AliExpress

Op AliExpress kun je natuurlijk nog veel meer moois vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stel tablets? Wij hebben er alvast vijf voor je geselecteerd.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
AliExpress: 5 zonnebrillen met het oog op betere dagen
Sluiten